sâmbătă, 13 aprilie 2013

Pe urmele lui Harry Winston de Lauren Weisberger


Este povestea a trei bune prietene (Emmy, Adriana și Leigh) și a unui an în care au de gând să-și schimbe viața. Acțiunea se desfășoară la New York, concentrându-se pe întâlniri și sex, așa că nu mă pot abține să nu o compar cu mai cunoscuta "Sex and the City".

"Pe urmele lui Harry Winston" este o chick-lit amuzantă și  ușor de citit. Personajele sunt toate simpatice, iar intriga se derulează într-un mod plăcut. Dacă dorești să citești un produs al unui laureat al Booker Prize, nu citi această carte. Dar dacă vrei o carte ușoară, distractivă, de weekend, recomand cu plăcere "Pe urmele lui Harry Winston".

10 comentarii :

  1. Dar chiar e amuzantă ca ciclitul britanic? Că pe mine cartea aia cu Prada m-a cam enervat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi se pare mai amuzanta decat "Diavolul..." Aia m-a enervat si pe mine, poate de unde eu i-as fi crapat capul sefei din primele pagini =))

      Ștergere
  2. offf Miki de cand spun ca am sa fac o postare cu cartea primita de la tine si filmul omonim....trebuie neaparat weekendul acesta! te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa, ca asa am zis si eu ca fac review la peelingul ala de cuticule de la Farmec :D

      Ștergere
  3. Am citit-o si eu.Mi-a placut foarte mult ! Iti recomand si "Sushi pentru incepatori". Este 9 lei pe site-ul celor de la Polirom si transportul costa 5 lei .O duminica placuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aurelia, la tine am vazut-o si asa mi-am cumparat-o.
      Si tu sa ai o duminica placuta!

      Ștergere
  4. Buna!:) Bine te-am gasit!:) Tocmai m-am inscris pe blogul tau!:) Pe mine aici ma gasesti:ciocolatacuzahar.blogspot.ro
    E foarte ciudat:)) Chiar duminica trecuta ma uitam pe net,nu stiam ce carte sa-mi comand,si am citit si despre cea mentionata de tine:) Pana la urma nu am ales-o,am ales altceva,dar povestea e interesanta!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ai venit, Claudia si multumesc ca te-ai inscris prin GFC.
      Data viitoare ai s-o iei pe asta, nu?
      Sa ai o seara frumoasa!

      Ștergere
  5. ti-ai luat-o! :)


    am recitit-o acum cateva saptamani, ca nu mai tineam minte absolut nimic din ea :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai, n-am zis c-o iau? :p
      Biiiine, nici n-aveai cum sa tii minte ca doar nu-i "Razboi si pace". Ailalta (Diavolul...) daca nu se facea film, pe care l-am si vazut intr-o clipa de ratacire :D, uitam despre ce e. Atata-s de profunde. Dar, nah, trebuie sa ne mai si destindem, nu?

      Ștergere