vineri, 5 iulie 2013

Mi-am luat un ineeeeel, eeeel...

Parafrazez șlagărul celor de la Holograf ca să vă arăt inelul pe care mi l-am cumpărat de pe site-ul FashionUp.

Originalul îl puteți vedea pe site-ul Bague a Dames. Pe FashionUp era la reducere si m-a costat 80 de lei cu tot cu transport prin TNT, ceea ce înseamna mai puțin de jumătate din cei 42 de euro cât costă pe site-ul francez.
Pe niște forumuri franceze am găsit câteva păreri pozitive despre inelele Bague a Dames, așa că sper ca și în cazul meu să nu oxideze sau să-i cadă pietricelele de zirconiu.
Profit de ocazie ca să vă arăt și cadoul primit din partea Vichy (L'Oreal Cosmetics), în urma participării la un mic concurs care consta în introducerea unui cod de pe un pliant ce conținea o mostră de cremă Vichy Aqualia Thermal Spa


Setul conține o cremă Aqualia Thermal Spa de 15 ml., o apă termală de 50 ml., o soluție micelară de 30 ml. și 3 mostre: fond de ten Aerateint Pure, concentrat nutritiv pentru corp Nutriextra Fluide și șampon fortifiant Dercos.
Micuțele produse sunt numai bune de luat în vacanța pe care o voi petrece în Corfu.
AMR 24 de zile! :)

20 de comentarii :

  1. PEntru siguranță ai putea da cu un strat de lac de unghii transparent peste inele, zic, nu dau cu parul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Monica, producatorul zice ca inelul e placat cu rodiu, metal care nu oxideaza. Si daca totusi se intampla, inseamna ca nu-i rodiu si atunci nici nu merita sa ma cramponez de o tinichea :p

      Ștergere
    2. păi lacul ajută și chetricelele să rămână pe loc puțintel mai mult!

      Ștergere
    3. deși pe rodiu e păcat să pui lac. nu mă lua în seamă/

      Ștergere
    4. De-o fi sa se intample, asta e! Asa-s eu, un piculet fatalista :)

      Ștergere
  2. Woaaa, frumos tare inelul tău nou, Miki! Sper să nu oxideze, eu am două placate cu rodiu și nu s-au transformat deloc în cele 7-8 luni de când le port. Iar ale mele au fost și mai ieftine (cam 50 lei unul) deci cred că al tău sigur e placat, fiind scump la raft!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aurora, al meu o fi mai scump, insa in Franta e cotat ca fiind ieftin (ce-s patrujdăiuro, pentru un franțuz?:p), asa ca nu-i o garantie ca-i mai bun sau, macar, la fel de bun ca al tau. Teoretic ar fi trebuit sa fie insotir de un certificat de garantie. Practic, nici un pouch-ul pe care-l clamau in prezentare nu mi l-au trimis, ci intr-o pungutA de plastic, cam cum se vand chinezariile la miniprix. Vom vedea!

      Ștergere
  3. Foarte fain inelul, nu mi-ai zis de el, cat despre cadoul de la Vichy, sooper tare, sa ne spui cum s-au comportat pe pielea ta! ti pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Diana, am uitat sa ti-l arat, ca doar il aveam pe deget ieri. La produsele Vichy am sa le fac un review dupa ce le folosesc :*

      Ștergere
  4. Inelul arata superb,sa-l porti cu placere si mandrie!:)
    Si felicitari pentru premiu!!:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa il porti/folosesti cu placere. Eu nu prea ma impac cu Vichy, cu o singura crema m-am impacat dar nici pe aceea nu am folosit-o la timp si a expirat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am mai folosit apa termala si lotiune micelara de la Vichy si am fost multumita. Cremele nu prea mi-au priit.

      Ștergere
  6. superb inelul. Cu Vichy, parerea mea e... ca sunt prea scumpe pt calitatea lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, si eu cred ca produsele Vichy sunt un pic supraevaluate. Mai mult, cremele lor, desi de zi, nu au deloc factor de protectie.

      Ștergere
    2. eu sunt genul alergica. Din cele ce pot sa le cumpar in farmacie, am ales Vichy pt reclama. FOndul de ten s-a dovedit instabil la 2-3 luni dupa deschidere ( verific atent termene de garantie, data deschiderii, si mai ales sa fie sigilate), iar la ingrediente, sunt unele mai 'light' si pret comparabil. De fapt, e din familia lui L'oreal, dar gama mai scumpa.
      La acelasi pret, am luat acum un BB Clinique. Sa vedem in 2-3 luni cum rezista.

      Ștergere
    3. Cand vii in tara, vezi de un fond de ten de la Ivatherm. Sunt mai bune decat cele de la Vichy si sunt tot dermato-cosmetice (se gasesc in farmacii si pe site-ul ivatherm.ro). Cat despre instabilitatea produselor de acest gen, exemplul cel mai elocvent pe care-l pot da e fdt Diorskin Nude Natural Glow Hydrating care, dupa 3-4 luni se "alegea". Adica se ridica la suprafata o chestie ca un ulei, desi era in termen de garantie si era tinut in conditii corecte. L-am folosit totusi pana la final pentru ca, de altfel, era un fdt care mi se potrivea :p

      Ștergere
    4. miki, fix la fel s-a intamplat cu fdt Vichy: s-a ales un lichid uleios, chiar daca e in garantie, chiar daca le iau sigilate, si are 2-3 luni de la deschidere, si in casa am 19-20-23 gr ( 23 de 1 sapt. si se va termina repede :D )

      De la Ivatherm am fol. acum mult timp o crema hidtratanta matifianta - si am fo f. multumita.

      Acum am luat un BB Clinique - sunt f.multumita ( sunt abia la a2a aplicare). Nici nu ma mai intorc la fdt.

      Ștergere
  7. Aha, la Corfu...
    Acolo am făcut escală când am mers, pe mare, din Grecia în Italia, să tot fie vreo 15 ani. Oricum, era pe vremea când rula Titanicul cu casele de bilete închise. Nu ştiam că ne vom opri şi acolo, şi, când am auzit zăngănitul ancorei, am sărit din pat de era să-l găuresc pe cel de deasupra. Eram convinsă că ne scufundăm, că s-a rupt vaporul, că... cât şi mai câte.
    De altfel, o insulă frumoasă.
    Vacanţă plăcută! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa am inteles si eu, ca ar fi o insula foarte frumoasa. Oricum, abia astept sa ajung acolo
      :*

      Ștergere