luni, 15 iulie 2013

Ultimele zile

la birou!
De lunea viitoare sunt în concediu. Aaaaah, abia aştept!
În zilele care au trecut de la ultimul articol, n-am făcut mare lucru. Înafară de serviciu, am cumpărat câteva cărţi din oferta de 10 lei a librăriei Cărtureşti, am găsit şi eu, în sfârşit, tarte Yankee Candle pe care încă nu am cum le folosi, pentru că-mi lipseşte lampa de aromoterapie :D şi m-am plimbat sâmbătă un pic prin Palas Mall, însă reducerile curente nu sunt încă pe placul meu.
Oricum, încerc să nu cheltuiesc prea mult, ca să am în vacanţa din Corfu. Să vă mai spun cât sunt de nerăbdătoare să ajung acolo?


Aaaa, uitam: mi-am comandat din nou lentile de contact de la Videt şi, încă o dată, mi-au probat că sunt un magazin serios. Am vrut nişte lentile cu care să pot dormi măcar câteva zile/nopţi fără a le purta prea mult de grijă şi cea mai bună alegere a fost lentilele de contact Purevision de la Bausch&Lomb.
Văd că nici în blogosferă nu se mai întâmplă mare lucru, lumea fiind deja în vacanţă.
Să aveţi o săptămână frumoasă!

9 comentarii :

  1. *Hihi* anul trecut am fost si eu in Thassos, inca ma mai gandesc cu tristete la ce frumuseti am vazut acolo si cat de bine m-am simtit. Me feeling daydreaming, hahaha
    Te pup, Miki!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu iubesc marea, asa ca perspectiva de a sta o saptamana pe o insula, ma incanta grozav.
      :*

      Ștergere
  2. Arată foarte bine ! Vacantă plăcută!

    RăspundețiȘtergere
  3. Vacanta placuta! Poate dupa ce te intorci scrii pe blog cateva impresii...ce hotel ai ales, daca ai luat prin agentie, cam cat te-a costat excursia, costuri pe acolo. M-ar interesa, imi doresc sa ajung in Corfu. :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Inca putintica rabdare Miki si ai sa ne scrii din Corfu!

    RăspundețiȘtergere