luni, 9 decembrie 2013

Zuzu cu bifidus

El e!

Părerea mea: o lingură cu cereale/seminţe şi o cană cu apă sunt mai ieftine şi s-ar putea să vă amăgească foamea pentru un timp. Zuzu cu bifidus, nu! E drept că iaurtul cu 0,1 "grăsimi" =)) e doar un zer cu nişte chimicale, dar recunosc că nu mă aşteptam să fie aşa insipid. În plus, cui îi trece foamea cu 150 de grame de iaurt (presupunând că vorbim de iaurt! :p) şi 18 grame de cereale? Poate doar celor care şi-au micşorat stomacul... Şi chestia asta e la minunatul preţ de 2,50 lei. Dai banii doar dacă n-ai ce face cu ei. Zău!

12 comentarii :

 1. Oricum zuzu e o firma de c***t! Mie imi plac iaurturile de la Olympus, Napolact (doar Cedra) si Covalact :) si in ultima vreme am descoperit o firma noua Sevis cu un iaurt foarte bun.
  Si sunt o iaurt addicted! :)

  RăspundețiȘtergere
 2. si daca ma uit bine vad bifidusu' :)))

  RăspundețiȘtergere
 3. Eu pap doar iaurtel din ala ieftin din Lidl si ii place la nebunie :D
  Nu prea tin cont de bifidusii astia magici :))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nici eu nu tin cont de bifidusi. Daca-i bun, e bun. Daca nu, il tai de pe lista

   Ștergere
 4. Ce tare! La foamea mea , nu ma saturat nici cu 5 iaurturi la o masa !

  RăspundețiȘtergere
 5. Se pare ca imi este foame.Vream sa spun "ma satur ".

  RăspundețiȘtergere
 6. Pai de banii astia iti luai o portie dubla de apa plata cu lamaie!N-aveai bifidus da' aveai vitamina C care te apara de gripa. Sau doi covrigi cu gaura foooarte mare, ca gaura nu ingrasa :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Aaaa, pai imi luam doi covrigi si un iaurt bun-bun facut de-o firma locala cu numele şukar de "Trans-Gigel" :) Da', stii tu, o data vede... :p

   Ștergere