joi, 10 aprilie 2014

Raport de seară

Am descoperit cea mai bună cremă pentru ochi folosită de mine vreodată. E vorba de Aslavital Lift Instant contur ochi și buze.




Pe bune, e grozavă! Intră repede în piele, nu mă face să lăcrimez (sunt un pic mai sensibilă decât media pentru că port lentile de contact) și, cel mai important, mi-a atenuat vizibil ridurile de sub ochi. Am cumpărat-o în urmă cu câteva luni ca insert la o revistă și, recunosc că la momentul respectiv nu-i dădeam prea multe șanse. Deci, o recomand din tot sufletul. Am de gând să cumpăr și serul antirid din aceeași gamă și fiți sigure că am să vă spun ce cred despre el.
În altă ordine de idei, am tabletă nouă


Mor de dragul ei! :)
Am primit o comandă de la StrawberryNet în care eu am avut doar un parfum Rosamor - Oscar de la Renta care-mi place foarte mult.


La final, să nu uit să vă arăt mica achiziție făcută cu Glamour Shopping Card-ul valabil săptămâna asta. Este vorba de două produse L'Occitane travel-size, gel de duș și lapte de corp din gama Fleure de Cerisier, fiecare având cantitatea de 75 ml.



Prețul lor a fost de 61 de lei, iar după aplicarea discountului am dat cca. 45 de lei (nu-mi amintesc exact și nu mai am bonul).
Cam atât pentru acum. Mâine mă duc să mă tund, din nou cu voucher Zumzi :p
V-am pupat și mă retrag la film Fleming: The Man Who Would Be Bond, despre scriitorul Ian Fleming, creatorul personajului Bond. James Bond :D

4 comentarii :

  1. imi plac mult parfumurile de la Oscar de la Renta <3
    Sa ne spui te rog unde te-ai tuns ca imi tot caut un coafor sa imi aranjez si eu coama, dar as vrea ceva de incredere ca ultima oara cand am zis ca vreau parul in scari , m-am trezit cu el taiat ca si cu toporul...adica drept :))
    Cred ca fata nu stia ce inseamna scarit..
    Pupici!Sa te bucuri de produse Mikisor :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am să vă spun mâine despre coafor, doar că eu am părul scurt (iar mâine vreau sa-l tai și mai scurt), așa că nu știu cât va fi de relevant pentru cele cu parul lung. Ne vedem mâine!

      Ștergere
  2. Ce de-a bunatati! Sa le stapanesti sanatoasa! Tare draguta tableta!

    RăspundețiȘtergere