vineri, 6 martie 2015

Revistă cu cadou

Deşi de obicei nu cumpăr revista OK pentru că nu-i văd rostul (toate informaţiile/pozele le poţi vedea pe net), ieri am cumpărat-o pentru că mi-a plăcut insertul


E vorba de un gel de duş, cu nişte particule sidefate, de la Yves Rocher, cu aromă de cacao şi portocale. Şi chiar miroase a ambele!
Habar n-am cât e de bun, benefic etc., însă miroase foarte bine şi asta mi s-a părut important când l-am cumpărat.

7 comentarii :

  1. Cred ca e din colectia de Craciun, nu l-am cumparat pentru ca folosesesc doar gelul de dus cu cafea de la Yves Rocher de cativa ani si nu o sa-l schimb prea curand. De la YR mai am un intaritor de unghii (am avut probleme cu unghiile si e singurul produs care m-a ajutat) si mai cumpar o crema de corp cu argan pentru o prietena si ea o lauda tare mult. Am card de fidelitatr si sunt reduceri de 30% in fiecare luna, plus cadouri, dar nu prea grozave, chinezarii ieftine in general. Dar pentru reducrea de 30% merita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu sunt consumatoare de produse YR. Dar, ocazional, apreciez cate unul. Gelul asta de dus, dupa cum am spus, inca nu stiu cum e, insa o crema de maini cu ulei de argan, cumparata tot ca insert la o revista, a fost foarte buna si spornica. In ceea ce priveste ofertele lor, uneori ma tenteaza si pe mine cand primesc e-mail, insa intotdeauna ma abtin pentru ca-mi dau seama ca am destule cosmetice

      Ștergere
  2. Wow, portocale si ciocolata, o nebunie! Poate ajung si eu la magazin sa o cumpar! Multumesc pentru sfat! ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Tot pe acesta l-am luat si eu, m-a atras aspectul, arta mult mai bine live decat in catalog! :)) Si miroase aproape ca Cien Goldener Oktober.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa-i, arata bine! Pe cele de la Cien n-am avut curiozitatea sa le miros :)

      Ștergere
  4. Arata tare bine, cred ca miroase nemaipomenit....
    si.....LA MULTI ANI!!!!

    RăspundețiȘtergere