luni, 29 februarie 2016

29 februarie 2016

Data asta din calendar îmi amintește de un film tare drăguț, irlandez, văzut cu niște ani în urmă. Se numește Leap Year și povestește despre un așa-zis obicei irlandez care permite ca în ziua de 29 februarie fetele să fie cele care îi cer în căsătorie pe bărbați :) Vă las link în caz că nu l-ați văzut
Tot azi, împlinesc o lună de când țin un fel de dieta, adică mănânc cantități mult mai mici, cu sare foarte puțină, fără semințe și cu foarte puține dulciuri.
Rezultatul e îmbucurător: am dat jos 4 kg., iar tensiunea arterială e 12,5 cu 8, asta după ce, inițial, aveam 17 cu 11, iar la jumătatea perioadei 15 cu 10. Dacă mai reușesc să slăbesc încă 4 kg. în același mod (fără sacrificii imense), mă declar mulțumită :)
În rest, vă spun că azi merg să ridic de la poștă o comandă iHerb făcută pe 4 februarie (tare mult a mai durat până să o primesc!) și, tot azi primesc o comandă H&M cu produse comandate la oferta -10%/20% + transport gratuit.
Am să mă mobilizez să vi le arăt când le primesc.
Ziua de azi e una cenușie, cu doar 7 grade care se simt ca 4, iar prognoza zice că, deși de mâine vine primăvara calendaristică, vremea se tot răcește :(



Acum vă las, urându-vă să aveți o săptămână bună! :-*

13 comentarii :

  1. Iupi, a funcționat! (nu vorbesc despre primăvară!)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, a functionat! Si crede-ma ca nu ma asteptam sa obtin rezultate asa de repede :)

      Ștergere
    2. E, cumva, de mirare, pentru că nu ai anunțat măsuri extrem de drastice și apoi e iarnă. Doamne, ajută, sănătate mai departe! Eu, la polul celălalt: am început să pun mai multă sare în mâncare pentru că nici după două cafele nu vrea tensiometrul să arate mai mult de 9 cu 5.Frigul, frigul! Sau să beau mai mult vinișor roșu?

      Ștergere
    3. Monica, sigur e mai bun vinul decat sarea :)

      Ștergere
  2. bravo pentru primele 4 kg, la mai multe! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu merge linkul dar voi cauta filmul, pare interesant! Wow, felicitari pentru cele 4kg! Abia astept sa vad comenzile. Eu cred ca nu as avea rabdare sa astept atata timp sa ajunga pachetele :)) Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Evelyn, cred ca nu merge linkul pentru ca nu-l accesezi din Ro.
      Nici nu stii cat sunt de rabdatoare cand vine vorba de comenzile mele :)))

      Ștergere
  4. Mersi! :)
    Si mie-mi veneau repede pana acum, insa la asta a durat un pic cam mult

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari pentru rezultate! Multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  6. Wow, felicitari pentru cele 4kg! La multe inainte! Si mai ales felicitari pt tensiunea in scadere, nici nu ma gandeam ca o mica atentie si disciplina poate duce jos si kg si tensiune. Si cand ma gandesc ca am rude ce continua sa se vaicareasca, sa manance dezorganizat, sa ia pastile, si apoi sa zica: uite ca nu functioneaza!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi! :) Si mie mi s-au prescris niste pastile de tensiune, insa am zis sa incerc intai sa elimin sarea si niste kilograme si poate nu e nevoie de medicatie. Se pare ca a functionat. Ma gandesc ca totusi sunt si persoane care fara medicamente nu resusesc sa tina tensiunea in frau. Cine stie...

      Ștergere