joi, 1 septembrie 2016

Hai, pa!

Plec iarăși. Tot în Grecia. De data asta, văd pentru prima dată insula Zakynthos.
Până atunci, sâmbătă bat Bucureștiul în lung și-n lat, să nu las nebifat noul mall ParkLake, plus că vreau să ajung la un magazin Hello Free Z  One Discount, că prea a fost lăudat în blogosferă.
Sunt deschisă la întâlniri, însă sunt cvasi-sigură că nu mă voi vedea cu multă lume, deși pe Facebook am primit mesaje prin care mi se propuneau întâlniri (în principal, la noul mall). Așa s-a întâmplat de fiecare dată când am fost la București, pentru ca, mai apoi,  doritoarele de întâlnire să-și exprime regretul că n-au mai putut veni, deși nu anulaseră :D Așa că nu-mi fac planuri care să includă și alte persoane. Cu căștile în urechi, în stilul meu caracterizat de alții ca fiind cam autist, voi da o tură rapidă în punctele de interes, și basta!
Duminică dimineață la 10 plecăm spre insula. Ne așteaptă 20 și ceva de ore pe drum, cu autocarul și feribotul, și zău că asta nu mă bucură deloc.
Vă las cu o poză a plajei din apropierea hotelului la care vom sta





7 comentarii :

  1. Drum bun si distractie faina! Sa ai vreme buna si apa calda! :)
    Laura

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am fost dezamagita de magazinul Hello. Dar asa e in Bucuresti. In afara e vopsit gardul.... E multa reclama pentru un magazin de cartier marginas. Nici cu produsele nu m.am impacat. Sa ne zici ce parere ti.a facut. Vacanta placuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine de stiut, pentru ca daca n-am prea mult timp la dispoziție, o las baltă
      Mersi! ☺

      Ștergere
  3. vacanta placuta! te asteptam cu relatari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Deja am ajuns si, la prima vedere, e grozav! :)

      Ștergere
  4. Inca tot acolo esti? Distractie placutaaaa!! Sa ai o vreme fantastica, asteptam poze si sa ne spui cum a fost :D
    Eu nu am nicio treaba cu Bucuresti :)), dar am auzit si eu de magazinul acela. Unii spun ca e ok, altii in schimb spun ca daca trebuie sa strabati mult drum pana acolo, nu merita. Ai gasit ceva interesant?
    O zi faina, Miki!

    RăspundețiȘtergere