joi, 3 noiembrie 2016

Noutăți despre livrările StrawberryNet


De la începutul anului, de când coletele au început să vină la oficiile poștale cu vamă, nu am mai comandat decât de două ori. Deși StrawberryNet returnează TVA-ul perceput de vamă, simplul fapt că trebuie să stau la rând la Oficiul 13 Iași cel puțin o oră și să-mi borfăiască ăia prin cutie, în timp ce mă judecă că de ce comand de mai mult de 10 euro, că chinezii vând numai produse contrafăcute și, deci, cumpărând de la ei sunt cam fraieră, m-a determinat să renunț la a mai comanda acolo.
La asta se mai adaugă, bineînțeles, și faptul că prețul produselor a crescut foarte mult și nici chiar la super oferte nu mai sunt așa tentante.
Totuși, primind un Renewal Loyalty Bonus de 15% plus 2 cadouri pe unul din conturi, la care aveam 7,5 % loyalty discount, procentul total de discount de 22,5% m-a tentat și am dat o comandă.
Am observat că pachetele nu mai sunt trimise via Suedia, ci Ungaria, însă nu aveam speranțe că-l voi primi la oficiul poștal de care aparțin.




Și totuși minunea s-a produs și, după cum puteți vedea, am primit aviz să ridic coletul de la oficiul de cartier :)
Cel mai probabil, celor de la StrawberryNet nu le-a venit prea bine să tot returneze TVA-ul clienților români, așa că a căutat o forma avantajoasă de transport. Plus că, cel mai probabil, scăzuseră vertiginos și numărul comenzilor făcute de clienții din România.
Dacă mai sunteți interesate de magazinul ăsta, să știți că tocmai au apărut ofertele de Crăciun, iar până pe 8 noiembrie este și o ofertă de 10% discount pentru "all Christmas Specials"

9 comentarii :

  1. Eu am probleme cu iherb-ul, ma oftica maxim!

    RăspundețiȘtergere
  2. Claudia,eu n-am mai comandat la iHerb de când au schimbat metoda de shipping, ii nsa am simulat o comandă si nu mi-a plăcut ce a iesit :(

    RăspundețiȘtergere
  3. E bine de stiut, eu de cate ori comand ceva din strainatate stau cu emotii...oare la ce posta va ajunge? ...cam aiurea sentimentul...:(

    RăspundețiȘtergere
  4. am renuntat si eu la Iherb dupa ce m+au enervat teribil posta vamala!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna,
    Am si eu o comanda plecata pe 4 noiembrie din Hong Kong pe care vreau sa o urmaresc, dar nu apare inca pe https://www.posta-romana.ro/track-trace.html.

    Imi spui te rog ce site ai folosit pentru tracking-ul din poza din articol?

    Multumesc mult,
    Oana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca sa urmaresti coletul de la plecare si pana ajunge la destinatie, uita-te aici

      Ștergere
    2. Salut,
      Sunt intr-o situatie similara. Am plasat comanda pe 11 noiembrie si habar nu am unde este coletul. Sunt 3 saptamani si nicio veste.Oare este cazul sa ma ingrijorez? Multumesc . Cristina.

      Ștergere
    3. Cand introduci tracking no. in aplicatia al carei link l-am pus in comentariul anterior, nu apare unde este coletul?

      Ștergere
  6. Acum am verificat din nou si se pare ca este o defectiune si accesul la tracking este oprit. Dar pana acum imi tot zicea ca este in tranzit.De 3 saptamani?? Oricum mai astept cateva zile si apoi voi lua legatura cu Strawberry.Am multe comenzi la activ si nu am patit asa ceva de asta am indraznit sa te contactez.Vad ca la tine timpul de asteptare a fost rezonabil. Mersi mult inca o data!Cristina Crivoi.

    RăspundețiȘtergere