duminică, 29 ianuarie 2017

Despre Bio-Seleniu+Zinc

Din multitudinea de suplimente alimentare disponibile pe piața din România, produsul Bio Seleniu+Zinc de la Pharma Nord se remarcă prin:
 • biodisponibilitatea ridicată a seleniului - 88,7% 
 • ambalarea in blistere după normele daneze de igienă, care asigură protecția produsului pe toată durata sa de valabilitate,
 • studiile efectuate cu produsul Pharma Nord

Bio-Seleniu+Zinc conţine drojdie pură cu seleniu, legată organic (SelenoPrecise), zinc şi vitaminele A, B6, C şi E. În ceea ce privește beneficiile pe care acest produs le aduce sănătății, seleniul şi zincul sprijină funcţionarea normală a sistemului imunitar, vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, vitamina A contribuie la menţinerea vederii normale şi a sănătăţii pielii, vitamina C sprijină formarea normală a colagenului pentru funcţionarea normală a oaselor, gingiilor, dinţilor şi cartilajelor, iar vitamina B6 contribuie la menţinerea sănătăţii psihice.
Bio-Seleniu+Zinc a intrat in portofoliul de produse al firmei daneze Pharma Nord în urmă cu 25 de ani, insă el a fost îmbunătățit continuu de către cercetătorii firmei farmaceutice.

O tabletă de Bio-Seleniu+Zinc conține
Seleniu (SelenoPrecise)
100 µg
Zinc (gluconat de zinc)
15 mg
Vitamina A
800 µg RE
Vitamina B6
2 mg
Vitamina C
90 mg
Vitamina E
15 mg α-TE
iar doza recomandată este de o tabletă pe zi, care poate fi luată de oricine, cu excepția femeilor însărcinate, a celor care alăptează și a persoanelor care folosesc medicamente zilnic. Acestea din urmă trebuie să ceară avizul medicului înainte de a lua acest supliment.


Iau acest produs de două săptămâni și în tot acest timp nu am mai suferit de insomniile care mă chinuie de ani. Ăsta ar fi unul dintre beneficii, cel evident, dobândit în răstimpul destul de scurt de administrare. Continuu să iau zilnic produsul, pentru că știu că-mi face bine acum, spre finalul iernii, când organismul este lipsit de soare, iar faptul că din cauza frigului  îmi petrec cea mai mare parte a timpului la interior, nu este un plus pentru sănătate.
Produsul mi-a fost trimis pentru testare de către BRANDER, căruia îi mulțumesc.
Voi mai face un update peste alte două săptămâni.

2 comentarii :

 1. Ce pret are cutia cu 30 de pastile? Eu iau suplimentul asta ca mi-a recomandat cardiologul, insa facut de alta firma. O cutie cu 200 de pastile e aprox. 70 de lei. Iau 2 pe zi timp de 3 luni, apoi pauza 6 luni, si tot asa.
  Miha

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Din pacate nu stiu cat costa exact produsul, insa in mod sigur poti afla de la farmacii. Pe internet il gasesti cu preturi variind de la 40 la 50 de lei cutia cu 60 de tablete. Am vazut si cel de care spui tu ca-l iei, insa vad ca nu are decat ceva seleniu si zinc, nu si vitamine, asa ca poate de aceea e asa ieftin :)

   Ștergere