vineri, 27 ianuarie 2017

Vă salut în noul an!

Din ce în ce mai leneșă, îmi găsesc alte ocupații în loc să mă mobilizez ca, măcar din când în când, să mai scriu câte ceva pe blog.
Dacă e să dau raportul, din punct de vedere comercial, stau foooooarte bine. Atât în decembrie trecut, cât și în ianuarie, primă lună din an care e deja pe sfârșite, am cumpărat tot felul de lucruri, mai mult sau mai puțin necesare.
De la Topshop.com mi-am luat două perechi de ghete și o geantă micuță
Minunății din catifea, cu doar 10 lire


Frumuseți la 7 lire

Destul de încăpătoare și drăguță. 7 lire

La H&M, în schimb, am făcut ravagii. Atât online, cât și în magazine.

Sper  că ați înțeles deja că rotunjesc prețurile cu 10 bani, pentru că mi se pare ciudat să zic că, papucii, de exemplu, au costat 17,90 lei.
Unele produse, atât de la Topshop, cât și de la H&M, mai sunt disponibile, așa că le recomand.
Să nu uit să vă recomand și un parfum. Pentru cele care iubesc Le parfum de la Elie Saab, însă nu și-l permit pentru că, să recunoaștem că nu e la îndemâna oricui să dea 300 de lei pe un parfum, pot cumpăra de pe Aoro un dupe fenomenal: Jeanne Arthes Love Never Dies Black Jewel. care e doar 42 de lei :)
De altfel, grație fragrantica.com, am descoperit că fiecare dintre parfumurile acestei case (plus Jeanne en Provence care e a aceleiași firme), seamănă izbitor cu un altul, mult mai scump.
Acum vă las, că am auzit că a apărut un nou sezon Call the Midwife, așa că e musai să-l văd, însă revin mîine cu prezentarea unui supliment alimentar :P


4 comentarii :

  1. Faine cumparaturi! Pantalonii aia imi plac mult, chiar as avea nevoie de asa ceva. Ce e Call the midwife? Serial? E bun? Nu mai prea am la ce ma uita in ultima vreme, sunt in cautare de ceva nou :))

    RăspundețiȘtergere