sâmbătă, 11 iulie 2020

Ajutoare în bucătărie

De mai mult timp mi-am propus să vă arăt ce gadgeturi folosesc eu în bucătărie pentru a-mi ușura sarcina de a mă hrăni.
Sunt exclusiv produse sub branduri proprii ale supermarket-urilor, variantele cu mult mai ieftine decât cele ale brandurilor renumite de electrocasnice, și care, din punctul meu de vedere, au fix aceleași performanțe și sunt de calitate comparabilă.
Azi vă prezint un ajutor drag mie, multicookerul Silvercrest by Lidl, versiunea la jumătate de preț a celebrului Crock-Pot. 


L-am folosit cel mai adesea pentru a găti carne de vită/vițel, o carne care, se știe că fierbe mai greu, pentru a fi fragedă trebuind a fi fiartă și 3-4 ore. Cu multicookerul meu fierbe in 20-30 de minute. 
De un real folos este și vara, atunci când e foarte cald, și numai de gătit nu-ți vine. 
Zilele astea am cumpărat porumb de fiert. Îmi place la nebunie, însă nu-mi place faptul că trebuie fiert câteva ore, în timp ce aidoma unui copil , eu nu mai am răbdare. Doar că, cu gadgetul meu, în 20 de minute am avut un porumb fiert, fraged :)



Aparatul face parte din ofertele Lidl care reapar din timp în timp. Eu, atunci când vreau ceva de la Lidl, nu este în oferta din România, însă este pe lidl.de, scriu pe pagina de Facebook a Lidl România, rugându-i să includă în ofertele imediat urmatoare produsul și, chiar au fost drăguți și au dat curs solicitărilor.
Cam asta e cu multicookerul meu, un aparat folositor in orice bucatarie :)

4 comentarii :