joi, 22 decembrie 2011

Am brad!

Iată-l!

Are vreo 3 metri înălțime, așa că va avea soțul ceva de muncă ca să-l scurteze. În plus, habar n-am dacă mai există suportul pentru brad natural. De vreo 8 ani am tot făcut brad sintetic și mă bucur că anul ăsta voi avea unul natutal, care pare și frumușel. Să vă mai zic că s-a umplut casa de mirosul lui?

7 comentarii :

  1. Ah, brazii naturali sint cei mai frumosi! Mai ales ca in ultimii ani au aparut din aia estetici cu crengi dese si regulate, mai mare dragul! Plus mirosul e de vis, te simti in padure. :)
    Eu am un brad artificial care imi place destul de mult, dar m-am plictisit de globuri!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici eu n-am globuri noi, dar le alternez: un an rosu cu auriu, un an albastru cu argintiu. Anul asta, ma mai gandesc cum il impodobesc. Oricum, până la ora asta am reusit sa-l vad pe pozitie, ca-l trântisem in mijlocul casei si când a venit doamna cu cititul repartitoarelor a trebuit sa se strecoare pe langa el precum Daniela Silivaș la bârnă :D

    RăspundețiȘtergere
  3. fain fată! să-l postezi și îmbodobit! te vede Dumnezeu până împodobești 3 metri de brad :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Azi il impodobesc. Numa sa scap de la birou mai devreme!

    RăspundețiȘtergere
  5. Vreau sa il vad impodobit. Nu iti este mila sa tai asa mult din sarmanul brad? :( In seara asta a facut si la mine mama bradul, am fost foarte dezamagita ca nu miroase deloc a brad in casa. Trebuie sa cumpar maine niste crengute, sa simt ca vine Craciunul, fara miros de brad si fara zapada e cam uratel.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce super!Poate ne pui si poze!Eu l-am impodobit pe al meu si am pus poze pe blog.Craciun fericit!

    RăspundețiȘtergere
  7. L-am impodobit deja, dar nu-s foarte multumita.
    @Maya: am taiat varful, pana la prima ramificatie (avea aproape un metru). De jos nu am taiat deloc si s-a si potrivit perfect in suport.
    @Aurelia: ti-am vazut deja bradutul. E micut si frumusel!
    @all: deseara, cand se vad si luminitele (tare saracute!), am sa-l pozez. Aseara n-am avut timp sa fac si asta, iar acum bate soarele, asa ca nu se vede bine.
    Va pup si ma duc sa iau aspiratorul de "coada" :D

    RăspundețiȘtergere