marți, 14 februarie 2012

Happy Ballantine's Day!

Aia cu V n-o ţin şi n-am ţinut-o niciodată, dar dacă se tot pomeneşte în blogosferă despre ea, zic hai să spun şi eu ce mi-aş dori de ziua asta.

Ţinând cont de faptul că de ieri ninge în continuu, iar azi dimineaţă am lopătat în tandem (romantic, nu? :D) ca să putem ieşi din garaj, iar la birou am ajuns cu o întârziere de numai 35 de minute, îmi doresc de la cavalerul meu să mă ducă în siguranţă înapoi acasă. Nu, nu vreau ca vântul şi ca gândul, ci în timp util cât să dorm un pic (poate să şi mănânc ceva) şi să ajung mâine la serviciu. Nu-i aşa că-s o fată rezonabilă?

6 comentarii :

  1. A inviat "prietenul " nostru martor ocular care ne fura .Si-a facut si pagina de facebook
    http://www.facebook.com/pages/Martor-Ocular/133860670043531?sk=wall
    Continua sa fure si dupa alte bloguri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vad ca nu are activitate anul asta. Postari de-ale mele nu am mai gasit, iar wall-ul e aproape gol. Ti-ai facut setarea pe care ti-am zis s-o faci atunci cand ne fura?

      Ștergere
  2. Intra pe link-ul acesta pentru ca are activitate
    http://www.martorocular.com/2012/02/continuarea-relatiei-doua-renuntare-la.html
    Postari pe anul acesta furate de la noi nu sunt insa sunt destule pe 2010.Am gasit astazi poze cu tine si cu mama ta.I-am trimis destule mesaje care au fost afisate automat si apoi le-a sters.A copiat dupa multe bloguri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca este postarea ta
    http://www.martorocular.com/2011/10/family-bussines.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, Aurelia, sunt postari ale mele mai vechi (de care vorbeam la vremea aia), insa de cand am setat feed-ul "pe scurt", nu mai poate copia nimic. Fa acelasi lucru si esti "la adapost"

    RăspundețiȘtergere