joi, 10 mai 2012

Postare rapidă

N-am mai scris de prea mult timp... Mea culpa! În parte din cauza faptului că am un program destul de încărcat, dar şi pentru că-s leneşă. De aproape două săptămâni am început o sesiune de fizioterapie, şedinţe pe care le fac după orele de serviciu. În plus, în unele zile, după fizio merg şi la masaj, iar lunea merg la cosmetică pentru tratament facial. Aşa se face că plec de acasă dimineaţa la 7 jumate şi mă întorc pe la 8 jumate seara, când tot ce-mi doresc e să mănânc ceva şi să mă odihnesc.

Ca o noutate, vă spun că de azi dimineaţă am început o cură de detoxifiere cu Detoxicolon. Am participat la un mic concurs pe blogul Denisei şi am avut norocul să fiu selectată pentru a testa produsul oferit de producătorul Dacia Plant. Cura e de 21 de zile şi sper să obţin măcar jumătate din efectele benefice pe care le menţionează producătorul. Până atunci, wish me luck sa nu vomit, pentru că are un gust... Jesus Christ ! Oricum, am să vă ţin la curent cu evoluţia problemei :D

Cam atât pentru această oră. Mă întorc la muncă, însă nu înainte de a vă spune că azi e ziua lui Bono. "Face" 52 de anişori !


Hai, vă pup şi aveţi grijă de voi !

10 comentarii :

  1. succes cu colono terapia :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am urmat 3 cure cu Detoxicolon.Prima oara cand am deschis cutia mi-a venit sa lesin.A doua oara am facut prostia sa-l pregatesc cu apa:apa am baut-o dar plantele au ramas la fund.Pana la urma le-am mancat cu iaurt.Gustul e oribil dar m-am incurajat cu gandul ca o sa ma ajute.Succes!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai ce crezi, ca la mine n-au ramas la fund? Si beam zama, si mai puneam un pic de apa, amestecam si beam... si tot asa pana am baut toate plantele alea. Duamne cat e de scarbos! Sper sa merite efortul supraomenesc

      Ștergere
  3. Sper sa-ti foloseasca.Eu am urmat cura,dar n-am inteles nimic,dar nu suntem toti la fel.Succes!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai reusit sa te logheeeezi! :D
      Nu stiu cum o fi, dar, deocamdata, mi-e greata de dimineata, desi am tot baut ceaiuri, am mancat ceva...

      Ștergere
  4. Dap,am reusit,nu stiu cum,dar da.Cica as avea blog din 2011,habar nu-mi aduc aminte cum s-a intamplat.

    RăspundețiȘtergere