sâmbătă, 29 iunie 2013

Mini-vacanța de Rusalii, ziua 2

Continuu mini-serialul Lacu Roșu cu cea de-a doua zi, cea în care am călătorit în împrejurimi.
Mai întâi, am zis să vă arăt peisajul pe care-l vedeam din balcon.





Pentru că în Lacu Roșu nu e nici un bancomat și aveam nevoie de bani cash, duminică am hotărât să mergem într-o vizită la Gheorgheni, capitală de județ Harghita. Orașelul e foarte mic și total neinteresant (din păcate!) și, după o scurtă incursiune la un Kaufland care avea vreo două magazine deschise și de unde am făcut o micuță achiziție, pe care am să v-o arăt separat, am plecat în căutarea unui ATM BRD, ca eu de ăsta aveam nevoie. Rulam pe străzile pustii, de parcă căutam tips-uri de hold-up =)) L-am găsit destul de repede la o agenție desființată poziționată lângă o crâșmă destul de animată, comparativ cu restul orașului, și ne-am întors spre Lacu Roșu.
Pe drum ne-am oprit de câteva ori să facem câteva poze, pentru că ocazii să fiu fotografiată împreună cu soțul sunt puține. De obicei, îl fotografiez eu pe el și el pe mine :p


Pe drum, am hotărât să ne oprim la o pensiune aflată undeva la jumătatea distanței dintre cele două localități, ca să mâncăm.


Pensiunea se numește Erdelyi Gonduzo și e amplasată într-un loc tare frumos. Am mâncat ciorbă țărănească acrită cu varză murată și dreasă cu smântână. O minunăție!
Am vrut să vedem cum arată o cameră pentru ca are un preț foarte bun (100 de lei/noapte) și ne-a fost arătată. N-am ratat ocazia să facem poze în balconul dotat cu balansoare din lemn. Doamne, ce plăcut era să te legeni!


Pe drum ne-am oprit de mai multe ori pentru că era foarte cald, deși ne aflam în munți și, mai mult, n-am vrut să pierdem ocazia de a zburda un pic prin iarbă.


Soțul meu îi oferă flori Cristinei, prietena colegului nostru, în timp ce eu abia mă apuc de cules :D
Seara, am ieșit să luăm aer și ne-a prins ploaia, așa că ne-am refugiat din nou la restaurant, la Zoli






Și așa a mai trecut o zi din scurta noastră călătorie.
Mâine, ultima zi de Lacu Roșu și drumul cu peripeții spre casă. See ya!

4 comentarii :

  1. Nu ştiu de ce tot susţii că te-ai îngrăşat, că mie mi se pare că arăţi fenomenal.
    Şi ai ginşi de-ăia albi, skynie, ca mine.
    :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mel, m-am ingrasat vreo 10 kile si-s dizgratioasa in jumatatea superioara, drept care incerc sa disimulez cu bluze largi. Saptamana viitoare ma duc la nutritionist.

      Ștergere
  2. Imi place mult genul asta de postari, ma relaxeaza. Tu, arati minunat, ca de obicei. Te pup!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti place articolul. Si-ti multumesc pentru apreciere :_*

      Ștergere