vineri, 7 iunie 2013

StrawberryNet. Plus ebay. Plus swatches

O nouă comandă StrawberryNet a sosit azi, dată de pe un cont unde am avut un discount "we miss you" de 7%.
Iată produsele:


Două ape de toaletă Gres (Cabotine Rose și Cabotine Floralisme), 50 ml. fiecare, la minunatul preț de 46 de lei bucata. Rose e un pic cam dulce pentru gustul meu, însă Floralisme e  grozavă!
Cel din stânga imaginii e un gloss Fusion Beauty de care nu sunt prea încântată, deoarece nu e prea pigmentat, iar cadou am primit pensula Bare Escentuals Heavenly Face care, deocamdată, pare bună, însă am să văd cum e când am să încep s-o folosesc.

swatch Fusion Beauty-Ultraflesh Ultragloss # Heat


Tot pe la sfârşitul lunii mai am licitat şi câştigat pe ebay pentru Missha Perfect Cover BB Cream în nuanţa 23. M-a costat 7 US dolars cu free shipping, iar pacheţelul a venit în 2 săptămâni. Pe lângă BB cream, vânzătorul mi-a trimis şi 3 mostre de creme coreene, două de la Tonymoly şi una dintre ele nou (re)lansată de Missha.


Missha M Perfect Cover BB Cream # 23

Missha M Perfect Cover BB Cream # 23

Inițial pare cam închisă nuanța, însă după câteva minute se adaptează culorii tenului meu.
Astea sunt ultimele noutăți cosmetice care au ajuns în posesia mea. Cum vi se par?


25 de comentarii :

  1. Daaa, Missha e adevărata BB cream, ai avut dreptate să licitezi pentru ea! Am văzut că acum există CC cream, nici nu mă apuc să citesc despre ea, parcă văd că 2014 aduce DD cream :) Să ne spui cum e Missha după o zi de purtare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Monica, acuma fața mea arata bine. Adica-s hidratata, iar ridurile sunt mult atenuate gratie combinatiei Lancome Advanced Genifique dimineata si seara si, in plus, seara ma dau si cu Strivectin-AR. Sunt curioasa daca efectele dureaza si dupa ce incetez sa mai folosesc serul asta si crema. Asa se face ca BB cream-ul asta ma multumeste pe deplin. Are o putere de acoperire medie si ofera tenului stralucire. Cred ca are ceva particule iluminatoare. Rezista toata ziua, chiar daca se ia un pic pe telefon. Oricum, sa stii ca-mi place, cu atat mai mult cu cat are factor mare de protectie UV (42+)
      Nu stiu cum e cu CC cream-urile, dar ma informez mintenaș :D

      Ștergere
  2. Super faine produsele! Astpt sa miros si eu parfumurile tale! Si desigur sa vad cum iti sta cu nou bb cream! te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Ador nuanta gloss-ului .Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aurelia, glossul are culoare frumoasa, doar ca pe buze nu se vede decat ca un lac, nimic mai mult. Probabil ca, daca as avea buzele mai decolorate, s-ar vedea si culoarea :p

      Ștergere
  4. Imi plac toate produsele dar glossul si parfumurile imi atrag atentia in mod special. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cum miroase Floralisme? L-am vazut pe strawberry si parca ma manaca mana sa dau o comanda, dar imi e cam frica sa il iau pnv. Sunt curioasa si cat persista. :D Daca dau comanda numai de parfum, se adauga 10% din valoarea acestuia si vine la posta normala sau vamala? Nu as mai comanda si altceva pe langa el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maya, nu stiu sa descriu parfumurile. Evident ca e floral, insa mai mult nu stiu sa-ti zic. Vezi pe fragrantica.com. De persistat, pe pielea mea persista binisor. M-am dat pe la 3 dupa-amiaza, iar seara pe la 10 inca mai miroseam.
      Daca comanzi doar un parfum o sa platesti 10% taxa si o sa-l primesti la posta de cartier.

      Ștergere
    2. Hei.
      Am comandat de cateva ori parfumuri de la strawberry si mereu am fost multumita. Insa dupa ce am citit postul tau in care spuneai ca cei de la strawberry si-au schimbat firma de curierat (ca nu mai vin coletele din sweden ci fiji) sunt putin nelamurita. Adica, doar daca comand parfum o sa vina la posta locala? Eu inainte comandam parfum dar si produse cosmetice si pt ca aveam un parfum venea tot coletul prin suedia.
      O singura data am comandat doar produse cosmetice si mi-a ajuns la posta vamala si tipul mi-a facut scandal ca nu stiu ce numar lipsea si deabea a vrut sa imi dea pachetul.
      Oricum, as vrea sa te intreb, daca am un colet cu parfum dar si produse cosmetice la care posta va ajunge?
      Mersi!

      Ștergere
    3. Comenzile mixte vin la oficiul postal de cartier! Articolul cu Fidji nu mai este de actualitate. Intre timp au reluat livrarile prin Suedia. De altfel, chestia cu Fidji nici nu a durat mult, ceea ce ma determina sa cred ca a fost o eroare de care si-au dat seama repede.
      Comanda fara grija si, daca mai ai intrebari, nu ezita sa intrebi pe pagina de Facebook StrawberryNet Romania

      Ștergere
  6. Am comandat și eu Floralisme, iar sora mea a luat Rose. De multă vreme pusesem ochii pe ele. Mă bucur tare mult să aud că Floralisme persistă așa bine (deși citisem tot de bine și pe fragrantica).
    Perfect Cover-ul l-am luat tot de pe Ebay (uk) și consider că este mai bun, mai lejer decât un fond de ten obișnuit. Cum ai spus și tu, factorul ridicat de protecție solară e un mare plus, mai ales pentru această perioadă!
    Să le folosești pe toate cu drag! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Aurora! sa-mi spui cum o sa-ti para parfumelele

      Ștergere
  7. eu nu amf ol. niciodata BB cream. Dar e pe lista de cumparaturi pt luna viitoare.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nici eu nu am folosit, desi auzisem de ele de mai de mult. Abia luna trecuta am primit mostrele alea, plus una de la L'Oreal dintr-o revista, plus doua Nivea de la un targ, si asa pot sa fac diferenta dintre ele. Pana acum, Missha e cea mai buna

    RăspundețiȘtergere
  9. sa le folosesti cu placere!!!
    te pup

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa te bucuri de ele! BB Cream-ul de la Missha tare mi-l doresc si eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi! Vezi c-am pus link catre vanzatorul de la care am comandat eu si a fost ok.

      Ștergere
  11. Ce frumos e gloss-ul. Sa le folosesti cu placere!:*

    RăspundețiȘtergere
  12. Ca şi altă dată, mă întreb unde le ţii, soro!?
    Io-mi iau mult mai rar şi tot trebuie să-mi fac din când în când ordine printre ele şi să arunc o grămadă...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai si crezi ca io nu? :D Başca ca mai iau si unele nu mi se potrivesc prea grozav si le "mărit" mintenaş. Oricum, tre să recunosc că am destul de multe, dar nu ma pot abţine. Mi-ar trebui un surogat, ca la ţigară =))

      Ștergere