duminică, 27 octombrie 2013

Părerea mea despre crema anti-aging UNA de la Ivatherm


Prin amabilitatea Anei-Maria Tatucu (Beauty Barometer), in urma cu o luna am primit spre testare o crema anti-aging UNA de la Ivatherm. Pana acum am folosit cateva produse ale acestei firme (apa termala, crema Aquafill Rich, fondul de ten Joviale, laptele demachiant pentru fata si ochi, cat si un spray pentru protectie solara cu spf +50) si trebuie sa recunosc ca mi-au placut toate. 
Despre crema anti-aging UNA pot sa va spun ca ambalajul elegant și practic, din sticlă mată cu pompiță care permite dozarea exactă a cremei, cât și păstrarea intactă a proprietăților, face ca această cremă să fie o încântare pentru ten.  Crema este fluidă și destul de economica, trei-patru dozari fiind suficiente pentru față, gât și decolteu
Intră repede in piele și este o excelentă bază de machiaj. Tenul este ceva mai luminos și mai ferm. E drept că la vârsta mea (45 de ani) orice disconfort, cât de mic, precum o durere de cap sau o insomnie rebelă, se reflectă imediat pe față și nici o cremă nu poate estompa efectele.
În ceea ce privește efectul anti-aging, recunosc că n-am văzut o diferență notabilă după aproape o lună de folosire a cremei. Ridurile nu s-au diminuat, dar poate că folosind aceasta crema am contribuit la conservarea stării actuale printr-o bună hidratare, iar daca as folosi-o timp indelungat, efectele chiar s-ar vedea. Si daca as bea mai multa apa :p
Imediat dupa aplicare, ridurile mi se par mai estompate și asta datorită faptului că, această cremă hidratează bine pielea, făcând-o mai elastică. Efectul, în cazul meu, însă, nu este  unul de durată, așa că după câteva ore, ridurile reapar.
Totuși pe mine m-a mulțumit această cremă, începând cu mirosul foarte plăcut și terminând cu efectul de hidratare. In trecut, mi se intampla ca pielea de pe aripile nasului sa se usuce si sa se cojeasca, iar de cand folosesc crema UNA, acest lucru nu se mai intampla. 
Mentionez ca am folosit crema doar seara, înainte de culcare, pentru că în timpul zilei folosesc o cremă cu SPF.

2 comentarii :

  1. Mama ei de treabă, că iar mi-am amintit faptul că nu m-am mai cremuit de un veac!... :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mel, si eu mai uit uneori sau, pur si simplu mi-e lene sa ma mai ridic din pat si sa ma dau cu crema :p

      Ștergere