duminică, 23 februarie 2014

Cosmetice Essence

Vineri, după program, am mers cu o colegă la complexul Carrefour Felicia, gândindu-ne că poate mai găsim ceva cărți la reducere :p
N-a fost să fie, pentru că cele care mă interesau, de la editura All, reduse la 4 lei, erau doar două și pentru că le citisem recenziile în cadrul campaniei vALLuntar de anul trecut, nu m-au tentat (una dintre ele era "Dezgheț").
În schimb, am dat cultura pe chestii frivole și de la standul Beauty mania mi-am cumpărat două produse din noua colecție Essence.


ojă glitter jewels Essence 03 glitz & glam

Essence glow tinted lip balm 01 Light Up!
Oja mi-am închipuit-o altfel, însă e aceeași chestie transparentă cu particule strălucitoare care se prind de unghie de muncești o oră să le ștergi :(
Lip balm-ul, în schimb, îmi place. Este emolient și destul de colorat. E drept că, o versiune mai ieftină este balsamul de buze Nivea Fruity Shine Cherry pe care l-am avut de câteva ori și m-a mulțumit pe deplin. Și e numai 8-9 lei.
Oja a costat 11,90 lei, iar lipbalm-ul 12,90 lei.
Dacă merită achiziționate, voi hotărâți :)

8 comentarii :

  1. Eu am renuntat demult sa mai cumpar chestii de la Essence, si intotdeauna am gasit variante mai bune calitativ la un pret mai mic. Si eu mi-am luat balsamul de la Nivea cu cirese, si chiar mi-am zis "wow", e foarte bun :)
    Un singur produs care imi place de la ei, e blush-ul intr-o editie destul de veche, in rest ... nimic :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce m-a dat pe spate la Essence este o oja nisipoasa, sand effect, 'rosu nebun'. Oja asta merita chinuiala sa o dat jos de pe unghii. Rezista si destul de mult 2-3 zile (in conditiile in care fac mancare si spal vase). Asta e criteriul pentru mine:p.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am vazut-o, insa nici nu puteai sa vezi mare lucru la standul ala pentru ca-i mic si vand produse de la mai multe firme, asa ca mare parte din produse le tin sub tejghea

      Ștergere
  3. Am luat-o din Iulius Mall, magazinul de la parter exact fata in fata cu scarile rulante, langa un magazin de ochelari daca nu ma insel. Chiar cautam genul asta de oja si a fost singurul loc din ziua aia unde am gasit asa ceva. Cred ca e in jur de 8-9 lei.

    RăspundețiȘtergere
  4. cred ca Lip Balm merita, oja la mine se sterge repede la varf!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici pe mine nu m-a impresionat rezistenta ojelor Essence, cu exceptia uneia care nu se mai produce, cafe ole

      Ștergere