miercuri, 19 februarie 2014

Fond de ten Elizabeth Arden

În ultima comandă de la StrawberryNet, pe lângă fondul de ten Pupa Smart Skin Fluid Foundation Stabilizing Effect, am cumpărat şi fondul de ten Elizabeth Arden Ceramide Ultra Lift & Firm Makeup SPF 15 de care sunt mulţumită. 




Este un fond de ten cremos, anti-aging (datorită ceramidelor!), are o acoperire medie spre mare, nu usucă tenul şi, per total, oferă o luminozitate bună datorită faptului că conţine mica. 



Despre fondul de ten Pupa trebuie să vă spun că l-am cumpărat în nuanţa numărul 3, care s-a dovedit a fi extrem de închisă, în ciuda faptului că, oriunde am găsit pe net imagini, părea potrivită culorii tenului meu. Îl luasem la o ofertă bună şi am reuşit să-l vând cuiva care l-a găsit potrivit pentru perioada verii, după ce se va bronza.
Chiar acum StrawberryNet are nişte cadouri de dat la comenzi de peste 25 USD, respectiv un ruj Calvin Klein Delicious Luxury Creme într-o nuanţă la alegere şi, uneori (adică, când apare, când dispare oferta),  o pudră Stila, cadou de mărţişor. Ieri am dat o comandă mai mare la care n-am beneficiat de pudra Stila, pentru ca atunci când am completat datele finale de plată, pur şi simplu nu mi-au adaugat-o în coş :( Well, mă mângâi cu gândul că oricum părea cam închisă la culoare :p

6 comentarii :

  1. Intereresant fdt! Se compara cu bb cream coreene?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nuuuu, e fond de ten-fond de ten. De ala care acopera bine orice chestie nasoala de pe faţă. Doar ca, desi l-am dat destul de gros prin unele zone. nu are efect de masca. Eu l-am tot folosit zilele astea ca sa-mi acopar dermatita periorala :)

      Ștergere
  2. Am facut si eu o comanda si mie mi-au pus pudra .Sunt sigura ca nuanta nu mi se potriveste....este Cacao, muuuult prea inchisa . Nu stiu inca ce am sa fac cu ea , trebuie sa gasesc pe cineva cu tenul inchis ....poate nici acelor perosane nu se potriveste :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu ma gandeam ca poate merge folosita cat de cat ca un blush. E destul de ciudat ca o ofera ca dar de martisor (deci clientilor romani), insa au ales acea culoare inchisa, total nespecifica tenurilor din tara noastra.

      Ștergere
  3. Nu cred ca merge nici ca un blush, eu initial nu stiam ce nuanta este , pana cand s-a adaugat la mine in cos si abia atunci am vazut .Poti sa cauti pe google ....nuanta cocoa, sa vezi cum arata...... in caz ca-ti place , pot sa ti-o ofer tie cand am sa primesc coletul .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e inchis. Ma gandesc ca e pentru persoane de culoare, mai degraba.
      Nu cred ca as avea ce sa fac cu ea (pudra). Doar s-o dau doamnei care a cumparat fondul ala de ten de la Pupa, care-i cam la fel de inchis.

      Ștergere