luni, 2 iunie 2014

Blogsale

E prima dată când ofer ceva spre vânzare pe blog, însă, deşi am încercat, n-am găsit nici o fată care să folosească pudră de faţă şi să şi-o dorească, aşa că încerc şi aici.
 Am cumpărat-o de pe Strawberrynet la rugămintea fierbinte a unei colege care, odată ce a văzut-o, a concluzionat că nu i se potriveşte culoarea (de parcă aş fi ales-o eu!) şi, deci, mi-o lasă plocon pe cap. Poate că dacă luam banii înainte ca la de alea... Oricum, o să-mi fie învăţătură de minte.
Aşadar, asta-i pudra Charles of the Ritz






Nuanţa este Perfect Beige, are o mini-pensula, cât şi pămătuful obişnuit.
O puteţi vedea aici pe Strawberrynet.
Preţul cu care o vând este de 35 de lei şi are inclusă şi taxa poştală.
Dacă o vreţi, lăsaţi-mi mesaj la adresa mikisplayground@gmail.com şi am să vă comunic contul bancar în care să-mi viraţi banii anterior trimiterii pudrei. În ziua în care apar banii în cont, am şi trimis pachetul. Nu trimit cu plata ramburs pentru că astfel s-ar mai adăuga 5 lei la preţ şi nu cred că ar conveni nimănui.

6 comentarii :

  1. am dat un share pe fb, poate te ajuta...

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte urat din partea ei! Stii si tu cum e cu facerea de bine. Sper sa o vinzi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa-s unii oameni :( Ma gandeam ca mi s-a intamplat de multe ori ca o "comanda" ca a ei sa nu intruneasca asteptarile mele si, totusi, am dat banul si am luat-o, pentru ca cel care mi-a comandat nu are nici o vina ca eu nu am ales bine. In mod normal, era problema ei sa-si bata capul s-o vanda, dar, nah... Si eu sper s-o vand pentru ca eu nu folosesc. Avand tenul uscat, nu am nevoie.

      Ștergere
  3. foarte urat din partea colegei!

    RăspundețiȘtergere