marți, 3 martie 2015

Despre mine, numai de... rău



Iar n-am mai scris de mult. N-am avut starea necesară. Nu că acum aș avea-o, însă parcă mi-e milă și de blogulețul meu cum stă el, așa, în părăsire ca o casă bântuită :p
În timpul care a trecut, n-am mai cumpărat mare lucru. Doar vreo două comenzi la MangoOutlet, două ebay-uri constând în două bb cream-uri Missha Perfect Cover și de rest, boală cât încape.
Am luat o viroză agresivă de la soțul meu, de a trebuit să stau acasă o săptămână (n-am mai avut un concediu de boală de 7 ani!). Apoi, după ce mi-a trecut, m-a întors iar, însă de data asta mi-am zis că asta e! spread the virus!
Între timp, tot ce eram în stare să fac era să mă târâi acasă de la birou, să ciugulesc ceva în timp ce urmăresc The Blacklist (super serial!) sau Haven (după o carte a lui Stephen King), și după, să mă bag în pat și să citesc.
Și apoi, iar m-am îmbolnăvit. De data asta, am făcut cunoștință pentru prima dată-n viață și cu interiorul unei ambulanțe, și cu U.P.U. a Spitalului "Sf. Spiridon". Alergie medicamentoasă. Un medicament homeopat pe a cărui prospect nu scrie nimic la posibile reacții adverse, care conține în principal cimifuga racemosa, plantă cu un potențial alergen mult mai mare decât s-ar crede și decât lasă să se înțeleagă productorul german al medicamentului. Că, nu-i așa, tot pățitu-i priceput, și dacă tot am fost nevoită să zac cu mâinile și picioarele pline de edeme, cu un prurit oribil care se manifesta cel mai pregnant noaptea, m-am apucat să fac căutări pe net și așa am dat de o scurtă prezentare a unui studiu făcut de niște americani de la Universitatea din Utah, studiu care vorbește fix despre manifestări precum cele care au loc chiar și acum în organismul meu. Că deși am fost și la alergolog și iau tratament, încă nu-s bine.
Așa că, închipuiți-vă cât chef de scris am avut în tot timpul ăsta. Sper însă să-mi revin cât de cât până sâmbătă, că e ziua mea și mi-am propus să ies la o pizza, că merg la masaj și, mai văd eu ce o să fac să nu treacă ziua neobservată.
În altă ordine de idei, azi am dat o comandă la StrawberryNet pentru că soțul meu vroia un parfum Bill Blass de care i-am luat cadou de Crăciun și i s-a părut grozav, așa că am fost nevoită să adaug și eu o cremă de corp de la Cath Kidston și un fond de ten stick de la Becca.
Acum vă las. Stay healthy!

11 comentarii :

  1. la multi ani pe sambata, insanatosire grabnica si sanatate multa!

    RăspundețiȘtergere
  2. ooof, multa sanatate! imi pare rau ca ai avut asa necazuri in ultima vreme.

    iti doresc La Multi Ani in avans si sa reusesti sa te distrezi, macar putin :*.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multa sanatate! Si eu iti doresc La multi ani! de pe acum, sa primesti multe cadouri faine si sa petreci frumos! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Oh, e bine ca s-a manisfestat doar asa, ca fratele meu incepuse deja sa se umfle mai ceva ca un balon si era rosu ca un rac prajit la doar 5 minute dupa ce a luat o pastila pentru durere de cap... m-am speriat foarte tare pentru ca are si probleme cu tensiunea :(
    Sanatate multa!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine a fost o reactie intarziata, dupa acumularea unei cantitati de substanta cat s-o perceapa organismul meu ca pe o amenintare. Si care reactie s-a dezvoltat, in loc sa cedeze tratamentului initial :(
      Si eu am facut tensiune cand mi s-a facut rau si m-a luat salvarea. Cred ca toti alergicii fac tensiune cand ajung in pragul unui soc anafilactic.
      Multumesc!

      Ștergere
    2. Abia acum mi-am dat seama ca esti fratiorul "Incantatoarei Ana" :) Bine ai venit pe blogul meu!

      Ștergere
  5. Imi pare rau de problemele pe care le-ai avut! Multa sanatate si putere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cecilia, insa nu s-au terminat problemele de sanatate. Sper insa sa nu mai dureze mult, ca m-au secatuit :(
      Multumesc!

      Ștergere