duminică, 12 iulie 2015

Alte câteva micuțe minuni de la L'Occitane

Vineri mi-am făcut timp să trag o fugă până la Palas Mall, pentru că mă rugase Diana să-i cumpăr și ei setul travel pe care vi l-am arătat cu câteva zile în urmă aici.
Cum reduceri sunt încă multe la magazinul de la Iași, m-am mai lăsat tentată de un alt travel set.


Pe lângă port-fardul care de data asta e mai puțin glamouros, fiind dintr-o pânză crudă și purtând doar inscripția brandului și a gamei Aromachologie, trusa, care a costat 40 de lei, conține o mică mască de ochi din același tip de pânză, un șampon și un balsam a câte 75 de ml., o mini cremă de mâini cu unt de shea, un micuț gel de duș (35 de ml.) și un mic spray de dat pe pernă :)
Mă miră faptul că, de data asta am găsit în magazin produse soldate cu 70% si dupa 2 săptămâni de la începerea perioadei de reduceri.
Nu uitați că pentru a beneficia de prețurile reduse trebuie să prezentați consultantului L'Occitane cardul Sensiblu (și farmaciile, și magazinele fac parte din aceeași firmă).
Să aveți o săptămână frumoasă! :)

6 comentarii :

  1. Răspunsuri
    1. Inchipuie-ti ca setul asta are pretul intre de cca. 130 de lei! Mi se pare un pic cam mult pentru produse care nu-s tocmai fara alergeni, pentru ca si samponul asta are SLS :(

      Ștergere
  2. sa stii ca tu imi demontezi mie multe mituri legate de diverse firme/produse! in alta ordine de idei, mastile astea de ochi sunt o minune, mai ales pe avion!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zazu, tare ma gandesc ca le demontez in sensul ca nu mai par asa OK...
      Masti mai am de la DM, de satin, cu punguta de gel la interior, pentru racit/incalzit, si-s tare folositoare chiar si cand ma lumineaza soarele in pat, in diminetile de we, si nu ma mai lasa sa dorm :)

      Ștergere
    2. aa, alea cu gel m-au scapat pe mine de multe belele! sunt grozave!

      Ștergere
    3. Bagate in frigider sau congelator si puse pe ochi atunci cand ma trezesc cu edeme, in 5 minute fac minuni

      Ștergere