miercuri, 1 iulie 2015

Veniți la Bazarul SofistiCAT?




"Echipa Catelier si pisicutele fara stapan din Iasi va invita sa participati la cel mai SofistiCAT Bazar din aceasta vara.

Bazarul va reuni haine, bijuterii, jucarii copii, home&deco, flori din hartie, carti si multe alte minunatii donate de artisti dornici sa sprijine conceptul Catelier, precum si multi alti iubitori de animale. 

Evenimentul se va desfasura sub forma unui bazar caritabil in care participantii vor putea cumpara obiecte de toate felurile, in timp ce se racoresc cu o limonada la terasa alaturi de prieteni. 

Toate fondurile stranse in urma acestor vanzari vor fi directionate catre ingrijirea animalelor fara stapan din Iasi si constructia unui tarc in aer liber pentru pisicile de la Catelier. 

Daca doriti sa donati produse pentru vanzare, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon disponibile mai jos. Voluntarii Catelier sunt disponibili pana pe 3 iulie, de luni pana duminica, intre 8.00 si 21.00 (daca nu sunt ocupati sa alinte vreun animalut :D) si pot prelua personal produsele din orice colt al orasului:
Olti – 0762.298.786
Venera – 0751.403.020
Adina – 0740.453.135
Mihaela – 0757.796.151

Mai multe informatii despre conceptul Catelier puteti citi aici: http://thecatelier.blogspot.ro/2015/03/povestea-atelierului-cu-pisici.html

Va asteptam la Bazar SofistiCAT!"


sursa: pagina de Facebook a evenimentului  Bazar SofistiCAT

Mâine vreau să contactez pe una din fete și să donez niște cărți.
Ce ziceți fetelor din Iași, ne vedem duminică la Embargo? :)

4 comentarii :

  1. sa ne povestesti cum a fost! distractie placuta!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Coco, vreau sa fac si niste poze. Sper sa fie misto :)

      Ștergere
  2. Ce mi plac genul ăsta de evenimente. Super, să faci multe poze.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ramy e primul la care particip. Va arăt eu cum a fost, stati fără grijă :)

    RăspundețiȘtergere