duminică, 22 aprilie 2012

Încă o experiență cu voucher

Vineri, am fost la un cabinet de dermatologie (Dermaplus) pentru o ședință de terapie cu oxigen și ser cu acid hialuronic, aminoacizi și vitamine. Totul a decurs minunat, cu excepția faptului că toată procedura a fost făcuta de asistența doctoriței Iosep Ioana, deși în ofertă scrie clar că tratamentul este făcut de doctoriță.


Pentru că mi-a plăcut tratamentul, mă gândeam să-l continui (pentru rezultate optime sunt necesare 6 ședințe, câte una pe săptămână) și, mai mult, sa-mi fac un filler cu acid hialuronic sub ochi. Doar că, pentru toate astea, prețul se negociază (conform celor declarate de asistentă). Mai precis, dacă le plătești în avans, ți se oferă un discount. Numai că, deși asistenta a fost foarte profi și amabilă, doctorița Iosep, sosită în timp ce mi se făcea tratamentul, a țipat din cabinet: "să-și facă altă programare, să plătească consultația și discutăm!". Niiiiice! Asistenta s-a simțit tare jenată de situație. Dacă n-aș fi auzit, probabil că ar fi încercat să îndulcească declarația, însă așa... Doctorița Iosep să mă aștepte. După ce că n-a binevoit să-mi arunce nici o privire, deși trebuia să-mi facă tratamentul personal, s-a mai purtat și ca o țață.
Una peste alta, nu regret că am cumpărat voucherul, pentru că, după cum am zis, asistenta a fost așa cum îmi plac mie oamenii: amabilă, zâmbăreață și am și râs făcând haz de potențialul nostru de seducție care-i ușor în picaj.
Deci, cabinetul Dermaplus nu mai există pentru mine.

22 de comentarii :

  1. Răspunsuri
    1. Da, Rose, noroc ca sunt inca multi altii amabili si echilibreaza balanta, ca altfel, am fugi in munti!

      Ștergere
  2. Eu nu ii inteleg pe oamenii astia care se fac doctori ...pentru ce se fac ? pentru bani? oare ei chiar cred ca noi sarim cu bani la orice ar face ei? numai doctori d'astia am intalnit la noi ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Andra, mie mi-a pasat mai putin de profesie, cat de educatia pe care n-o prea are doamna doctor. Din ce am gasit pe net, e medic la un spital de copii si asta-i afacerea ei privata. Ma intreb, oare cum se poarta la spitalul de stat, daca la cabinetul privat e asa groasa de obraz... Bineinteles ca-i intrebare retorica, pentru ca raspunsul este evident.

      Ștergere
    2. Curand am fost pentru un serviciu chirurgical la "d-na" "Dr".
      Nu sunt din localitate, facand naveta din alt judet din Nord. Am ajuns intr-o zi la ea pe la 9 - cu trimitere de la medic, compensata (9 e o ora devreme, holul Spitalului Militar era gol). Nu eram programat dar imi stia problema. M-a luat: "Da vrei chiar acuma?" M-a trimis acasa pt a veni in alta zi la 8 (am inteles-o si pe asta, poate chiar avea pacienti programati).

      Am facut tot efortul sa ajung pe la 7:30, asta insemanand sa ma scol la 3:30! A ajuns pe la 8:30. Eram singurul, am intrat, m-a indrumat sa fac fisa de internare pt interventie. A durat cam jumatate de ora sa o fac, fiind aglomerat la internari. Ma intalnesc cu ea dupa, fiind cam botoasa si tipa sa astept pe scaun pana m-a chema ea, a plecat iar nu stiu pe unde cam jumatate ora si radeau si medicii si asistentele intre ei (fara sa pomenesc eu ceva): "Nu stiu ce inseamna la dansa 2 minute, ca ezita sa vina de o ora."

      Cand si-a facut aparitia fantomatica pe holul de la etajul respectiv asistentele de acolo au insistat sa ma bage in sala de interventie, dansa confirmand intr-un final. Intru, intra si ea cu impresii, parca aveam eu vreo vina, se uita urat si iar fuge cam 10 minute, ma pune sa ma dezbrac, iar pleaca 10min, revine si imi spune sa ma imbrac si sa astept ca se duce pana jos la cabinet ca are clienti. Am asteptat mai bine de 2 ore! ca sa vina si sa ma ia tare cum ca mi-am ales o zi proasta sa vin si daca nu vreau sa o aman pe maine (ceea ce ma deranjat cel mai tare posibil, m-am simtit ca ultimul gunoi de care se impiedica). I-am zis bland ca nu pt ca fac naveta si nu imi permit sa pierd cate o zi. A zis ca imi face doar jumatate din interventie si ca tot trebuie sa revin. Deci m-a facut de 2x. A inceput treaba, dar tot cu impresiile ei deranjante. M-am rugat sa ma termine complet si m-a terminat, dar cam in graba. Acum nu stiu ce sa cred, daca a lucrat in dusmanie, in repezeala si la plesneala, e pacatul meu daca vorbesc aiurea sau al dumneaei daca si-a batut joc de mine, dar is un pic speriat de ce incizii mi-a lasat. Dumnezeu sa aiba grija de toti, ca nu doarme!

      Nu e un medic de recomandat!!!

      Ștergere
    3. Imi pare rau ca ai avut asa o experienta! Din ce zici, trag concluzia ca nu m-am inselat asupra felului ei de a privi pacientii.

      Ștergere
  3. cum e cu fillerul ala ? ca habar nu am...cum e procedura si ce face :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Coco, injectii :D Mici, putin adanci, dar totusi injectii. Ca la botox. Doar ca botoxul relaxeaza musculatura, iar acidul hialuronic umple (fill) riduri.

      Ștergere
    2. haaa...nu vreau :(...merci !

      Ștergere
    3. Coco, cica contin lidocaina si nu dor. Oricum, mai bine sa n-ai nevoie, iar tu sigur n-ai. Cel putin deocamdata.

      Ștergere
  4. Nu i-ai zis nimic doctoritei dupa ce a tipat? Eu i-as fi zis cateva de dulce. Urasc doctorii si persoanele care abuzeaza de functiile lor. In seara asta revin si cu emailul promis, maselele ma omoara efectiv.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maya, nu i-am zis nimic pentru ca, de fapt, ea nu tipa la mine ci ii spunea asistentei (ca sa aud si eu, bineinteles :D), ea fiind in cabinet, cu usa inchisa, si eu pe holul de intrare/iesire.

      Ștergere
  5. De ce oare nu ma mir?Foarte urat din partea dansei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aurelia, eu m-am mirat, pentru ca n-am avut multe experiente de genul asta. Chiar daca nu am placut unor oameni (simteam asta!), s-au controlat si au vorbit civilizat.

      Ștergere
  6. Ei,miki,sa stii ca cunosc prea bine tagma asta,nu spun ca asa sunt toti,dar cam majoritatea medicilor romani,si ce povestesti ,tu intra in comportamentul lor natural,mai cu seama a celor care lucreaza in ambele sisteme,de stat si privat.Dar,ca si tine,desi sunt in sistem de 20 de ani,nu inceteaza sa ma socheze cu pretentiile lor absurde si as mai putea continua cu tot felul de adjective,atribute ,interjectii si toata gama,dar nu e momentul.Romania originala...
    Lorenza

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lorenza, daca le pot intelege oarecum nervii din spitalul de stat, cauzati de aglomeratie, lipsa dotarilor, salariile necompetitive, nu pot sa-i inteleg nicicum la un cabinet privat. La ce naiba si-au deschis o afacere, daca sunt la fel de mojici ca la stat? Chiar isi inchipuie ca va apela cineva la serviciile lor, trecand peste comportamentul nesimtit?

      Ștergere
  7. Eu nu le pot intelege(sau poate da) nervii si accesele de personalitate,si comportamentul nu se poate schimba dramatic de la un loc la altul.Cu foarte mare usurinta isi ridica poalele oriunde s-ar gasi.Eu ma gandesc ca au muncit mult sa ajunga unde sunt,nu au facut-o din pasiune,ci doar pentru bani si deci urmarea e previzibila.Si,da,se apeleaza la serviciile lor,ca de multe ori,oamenii n-au de unde sa aleaga.Cand se va ivi competitia reala,totul se va regla,dar nu stiu cand va veni asta,atata timp cat invatamantul e o gluma,proasta,bineinteles.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate or sa vina si vremuri mai bune, in care pacientul contributor/platitor va fi tratat de medici si cu respect, nu doar cu medicamente.

      Ștergere
  8. Poate....dar nu cred sa le mai apucam.

    RăspundețiȘtergere
  9. Om vedea la pensie,cand om fi,cine a avut dreptate.

    RăspundețiȘtergere