miercuri, 2 mai 2012

Fuse, fuse şi se duse!

A trecut şi "mini-vacanţa de 1 mai" fără să se fi petrecut ceva memorabil. N-am plecat nicăieri pentru că mă programasem cu ceva timp înainte la fizioterapie şi am preferat să nu lipsesc de la tratament în favoarea unei excursii.
În orice caz, e prea cald! Şi pentru aprilie, şi pentru luna mai* Astăzi la Iaşi s-au prognozat 31 de grade.

Am profitat de vremea călduroasă şi am scos la test-drive papucii primiţi de la ZorileStore.ro. Foarte comozi! Senzaţia e că eşti desculţ! Deşi am mers un pic mai mult pe jos, nu m-au durut călcâiele (aşa cum se întâmplă de obicei când merg cu încălţăminte fără toc!) pentru ca simţi talpa sandalelor Gisele Bundchen ca pe o pernuţa cu aer. Presimt că vara asta n-o să mai "ies" din ele!

Acum vreau să vă spun că mai aveţi timp până pe 19 mai să aplicaţi pentru perechea voastră de papuci !
Nu ştiu dacă bloggerii care au participat la campania trecută mai pot participa şi la asta, însă puteţi s-o întrebaţi pe adelina.oprea@zorilestore.ro . De data asta se oferă spre testare câte o pereche de papuci Puma.

*film românesc din ' 83

4 comentarii :

  1. eu am avut o zi minunata de 1 Mai
    despre papucei i-am primit cu un numar mai mic...o sa i fac cadou :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai de ce nu le-ai scris ca sa-i trimiti inapoi? Mie mi s-a intamplat la comanda pe care am dat-o pe site-ul lor (promotia cumperi o pereche si ai o pereche gratis) si mi-au trimis ei curierul sa-i ia si dupa doua zile mi-au trimis o pereche pe marimea mea. Eu zic ca nu-i tarziu nici acum. Scrie-le!

    RăspundețiȘtergere