sâmbătă, 26 mai 2012

Soapmill lansează Naturo'matic

N-am fost educată să folosesc produse bio, organice, naturale sau cum s-or mai fi chemând acele produse care nu folosesc compuși chimici sintetici care, deși potențează gustul, mirosul, culoarea, în timp afectează, se pare, starea de sănătate. Și, nu-i așa, cum e și zicala românească, sănătatea e cea mai scumpă dintre toate. Însă, de curând, am hotărât să-mi tratez scepticismul care-mi șoptea că produsele naturale sunt scumpe și mai puțin eficiente decât celelalte.
Parcă ghicindu-mi gândurile, Soapmill a anunțat lansarea unor detergenți 100% naturali. Detergentul lichid de rufe poate fi cumpărat în două versiuni de parfum: unul cu eucalipt, mentă și portocale, iar celălalt, pentru hainele bebelușilor și copiilor, cu mușetel roman și lavandă. Detergentul solid Naturo'matic are miros de lavandă și mentă, iar printre ingrediente găsim ulei de cocos, ulei de măsline, sare de la marea Moartă...
Detergentul de vase conține ulei de cocos și de migdale dulci pentru protecția pielii mâinilor, iar  mirosurile sunt de portocale și mentă, lavandă și lămâie.
Mie mi-ar plăcea să încerc detergentul lichid care, pe lângă miros plăcut, are și proprietăți antistatice, calitate extrem de importantă într-o casă cu două pisici care lasă păr peste tot. Nimeni nu vrea să apară în lume cu hainele pline de păr de pisică, nu-i așa?

2 comentarii :