sâmbătă, 22 martie 2014

Prima comandă FeelUnique

Expediată de ei pe 14 martie, a ajuns la mine pe 20 martie. O cutie cam șubredă, însă produsele au ajuns cu bine, poate și pentru că erau înconjurate de "pufuleți" de polistiren expandat.


După ce le voi folosi un timp, am să vă spun dacă în cazul meu, cele două produse, șampon și balsam Jason cu aloe vera, au funcționat la fel de bine ca și în cazul celor care au lăsat review-uri worldwide, review-uri care m-au determinat să le aleg.
Cele două produse m-au costat fix 62,11 lei (la o rată de schimb de 5,48 lei/1 liră sterlină), ceea ce eu consider că e destul de bine. De pe iHerb le-aș fi luat cu 17,12 USD + shippingul, așa că aș fi ieșit tot pe acolo, doar că timpul de așteptare în cazul iHerb e mult mai mare, nu poți plăti prin PayPal, deci dacă nu primești comanda, ciuciu rambursare!
Săptămâna asta aștept încă o comandă dată la ei și una la Topshop, de unde mi-am cumpărat o pereche de bluejeans care tare mă tem că-mi vor fi mari. Vom vedea.
Să aveți un weekend cald și însorit!

9 comentarii :

  1. Este o folosire febrila printre blogger-ite a produselor astea. Sint tare curioasa ce parere vei avea despre ele.
    Vroiam sa-ti multumesc pentru articolul cu BB Cream-ul de la Missha, cu cu link-ul spre vanzatorul de pe Ebay. Am comandat de acolo si sint multumita de cum au ajuns, calitate si promptitudine.
    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cecilia, da, a fost o campanie pentru bloggeri organizata de un magazin online din Romania, magazin care m-a ademenit sa aleg niste produse pentru testare, ca dupa un timp, vazand ca nu mai dau nici un semn de viata si intrebandu-i de sanatate, mi-au dat cu flit. Se pare ca e o practica comuna a unora vizavi de bloggeri din provincie. Asa ca, am ales sa-mi comand eu produsele, si nu de la ei, bineinteles, unde m-ar fi costat cu 40 si ceva de lei mai mult.
      La prima folosire, imi plac mult, parul ramane moale (asa imi place mie, pentru ca mai "teapan" pot sa-l fac cu produse de styling :p), insa numai dupa cateva folosiri pot spune daca nu-mi provoaca matreata.
      Cat despre vanzatorul de pe ebay, ma bucur ca esti multumita. Sper ca si de bb cream-ul Missha :)

      Ștergere
  2. Sint cam alergica la termenul de "provincie" in conditiile in care multi din Bucuresti sint din Moldova (da, da) si Oltenia. Am intalnit prea putini bucuresteni veritabili, macar 1 generatie. Asa ca nu comentez.
    De bb cream nu stiu ce sa zic pentru ca ma astepta in Iasi. De Pasti ii fac inaugurarea. Am mai incercat unul Etude, insa imi usca putin fata si descopeream riduri noi :((.
    Interesanta parerea despre produse, mi le voi nota pentru incercat.
    PS: felicitari pentru initiativa. Ai iesit si mai ieftin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cecilia, nici eu nu ma dau in vant dupa termenul provincie, insa e foarte folosit de bucuresteni. Chiar si de venetici :D
      Eu am crezut ca tu locuiesti permanent la Iasi. Daca nu, atunci unde esti? :)

      Ștergere
  3. Sint ieseanca get-beget. Deocamdata lucrez in Bucuresti datorita situatiei economice nu atat de roz din Romania.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aaa, acum inteleg... Poate ca atunci cand vii la Iasi, ne vedem la o cafea :)

      Ștergere
  4. Miki, poti sa-mi spui, te rog, daca produsele comandate pe Feelunique au trecuta si data expirarii pe ele?
    Ma gandesc sa comand niste produse dermatocosmetice, ar fi o prima comanda, insa sunt putin reticenta... ma gandesc ca cine stie de unde provin si cat timp au stat la ei... Pe de alta parte multa lume comanda... si acele produse nu se gasesc la noi.

    Foarte interesante informatiile despre insula de unde se trimit coletele. E prima data cand aud de ea. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, nu au inscriptionata data expirarii, insa absolut toate au codul acela care poate fi verificat pe checkcosmetic.net, iar in cazul produselor mele (astea si cele luate in comenzile ulterioare), produsele sunt valabile pana in 2016-2017.

      Ștergere