miercuri, 20 iunie 2012

I need help: Unde merg în vacanţă?

sursa foto
Peste fix o lună intru în concediu de odihnă şi n-am încă habar unde să mă duc anul ăsta.
În ultimii doi ani am mers exclusiv la munte, aşa că în vara asta vreau la mare, chiar dacă soţul meu nu e foarte încântat de perspectiva asta. Eu iubesc marea (chiar dacă nu ştiu să înot!), iubesc aglomeraţia de la mare, soarele, atmosfera estivală în general, specifică doar litoralului.
Pentru că am avut nişte cheltuieli mai mari şi încă nu m-am redresat financiar în totalitate, mă gândesc la o vacanţă de cca. 10 zile, low cost (maxim 2000 de lei cuprinzând cazare şi transport, restul cheltuielilor fiind în funcţie de cât mă ţine punga)
Nu sunt extrem de pretenţioasă aşa că m-am gândit la Grecia (Paralia Katerini) cu autocarul ori Bulgaria cu maşina proprie, dar nu la 5 stele, că anul ăsta nu-mi permit.
Partea proastă e că nu mă pricep să caut oferte, nu ştiu care-s agenţiile serioase, aşa că dacă mă puteţi ajuta în sensul ăsta, vă voi fi recunoscătoare  M-am gândit la un moment dat să cumpăr vouchere de reduceri, însă dacă calculai, la final plăteai tot atât de mult ca atunci când luai biletele de la o agenţie oarecare, la întâmplare, fără nici un fel de reducere.
Aştept mesajele voastre aici sau pe e-mail la mikisplayground [at] gmail.com
Mulţumeeeesc!

P.S. V-am spus că n-am zburat niciodată cu avionul ? :D

10 comentarii :

  1. greu...eu am noroc ca stau la mare...fara ...nu as putea trai...asa ca as alege o pensiune in varf de multe !

    RăspundețiȘtergere
  2. Noi am mers cativa ani in vacanta cu Jeka Turism si nu am avut niciodata probleme.O alta agentie cu care nu am avut probleme este si Perfect Tour.Cu ambele am mers atat in Grecia cat si in Bulgaria cu masina proprie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru sugestii. Ma duc acum sa ma uit pe ofertele lor

      Ștergere
  3. Miki,noi in 2005 am fost in Paralia Katerini,la hotel Alexander.Totul a fost la superlativ,mai putin transportul cu autocarul.In rest,totul a fost absolut super,inclusiv pretul.Daca te intereseaza vreun amanunt,da-mi de stire.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu in 2005 am stat la Porto Queen si tot bine a fost, insa de atunci si pana acum tarifele au crescut destul de mult, iar cazare fara masa nu prea gasesti. Si nu vreau cu mese incluse pentru ca se mananca mai bine si mai ieftin la taverne.
      Unde era situat hotelul Alexander?

      Ștergere
  4. Era la marginea statiunii,aproape de plaja,cu nisip f.fin,a costat cam 90 de euro tot sejurul/persoana,dar si acum e tot cam asa,fara nicio masa,dar o curatenie impecabila.E in regim de selfcatering,cu chicineta,mobilier simplu,nepretentios,dar f.f.curat,cum ti-am spus.Market era prin apropiere,dimineata poti sa faci o cura de fructe si in rest,te descurci.Daca te decizi pentru aici,o sa-ti recomand unde sa mananci in oras,la recomandarea patronului de la hotel,loc in care nu mananca turistii pentru ca e un pic mai departicel,dar totul e proaspat prins(ce e cu specific pescaresc),poti sa-ti alegi dintr-un bazin ce vrei sa mananci,si daca vrei la fel fructe de mare,tot ieftin era.

    RăspundețiȘtergere
  5. http://hoteluri.infoturism.ro/paralia-katerini/hotel-apartments-alexander-paralia-katerini
    asta e locatia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Studiem , facem calculele (in perioada in care vrem noi sa mergem e cam 170 de euro de persoana) si ne hotaram. Mersi pentru sugestie! :-*

      Ștergere
  6. Parerea mea,e ca in miezul verii e horror in Grecia.Mai,septembrie sau chiar octombrie se preteaza cel mai bine.Noi in mai am fost,era suuuuuuper cald,m-am si ales pe fata cu o pata de la soare,fapt ce nu se mai intamplase si nici de atunci incolo nu s-a mai intamplat.E drept ca pe atunci,habar n-aveam de creme de fata cu fps,stiam doar de cele de corp.Cand am ajuns in Skiatos,la pranz,nu se putea pune piciorul pe nisip,te alegeai cu arsuri,fara gluma.Asta ca sa-ti faci o idee cat era de cald.

    RăspundețiȘtergere