marți, 5 iunie 2012

Palas - Ziua I

Din nou am fost absentă nepermis de mult, însă sper să mă iertaţi şi de data asta. Am mai multe subiecte de dezbătut cu voi şi sper să reuşesc să le scriu azi-mâine.

Dar să începem cu începutul, nu-i aşa? Rămăsesem datoare să vă spun despre inaugurarea Palas Iaşi la care am fost încă de la deschidere, însă doar ici-colo, din motive de aglomeraţie şi neamuri proaste care te împingeau, dădeau din calea lor... Ştiţi genul, nu?

După ce a intrat mulţimea care stătea de ceva timp să aştepte deschiderea mallului, am intrat şi noi. Eu cu Georgiana. Că ne vorbisem de cu seară să petrecem ceva timp împreună. Ne-am dus la Sephora unde am primit câte un mic cadouaş ce conţinea un minuscul port-fard cu un mini-kabuki şi nişte mostre de ser Lancome Genifique. M-am uitat un pic în jur, n-am văzut nimic deosebit şi ne-am îndreptat spre magazinul Douglas, primul deschis în partea asta de ţară. Eram hotărâtă să-mi cumpăr creionul pentru corectat manichiura "Correct it" şi să văd ce-o mai fi pe acolo. Mi-am cumpărat creionul (26 de lei) şi, hoooopa! am dat cu ochii de un mic stand Essence. Nu am putut rezista să nu-mi cumpăr ceva, aşa că un lac bej mat şi un top coat au fost primele alegeri. Lacul de unghii a costat 6,50 lei! Încercând să vizitez cât mai multe magazine, eram în mare grabă aşa că am lăsat pe altă zi aprofundarea categoriilor de produse :D Totuşi la ieşire m-a abordat o domnişoara frumoasă, blondă, care mi-a propus să-mi facă un machiaj profesional şi cu  care am convenit să mă văd înainte de a mă duce la cocktail-ul oferit de Iulius Group, cu ocazia inaugurării complexului Palas. Rezultatul îl puteţi vedea mai jos :D
Împreună cu Cristina, make-up artist Artdeco

Cocktail-ul a fost foarte bine organizat şi m-am simţit foarte bine. Punctul culminant a fost concertul lui Horia Brenciu şi orchestra sa. Am filmat un pic, deşi nu aveam cameră de filmat, ci doar aparatul foto



Dineul s-a încheiat spre miezul nopţii, când am şi plecat, desigur, pentru că a doua zi urma să merg la serviciu.

Acum mă apuc de muncă :D Revin mai târziu cu alte amănunte.

UPDATEZ cu o poza de pe pagina de FB a Sephora Romania, care ne-a surprins pe mine și Georgi în magazin

6 comentarii :

  1. daca ai sti ca am intrat in fiecare zi pentru a vedea ce impresie ti-a lasat Palasul. Imi pare rau ca nu am mai ajuns sa ne vedem, in ziua respectiva am avut o prezentare care m-a demoralizat de tot si care m-a facut sa fiu toata ziua la pamant. Pana la urma am ajuns la Palas dar nu am stiut cum sa mai dau de tine neavand nr de telefon. Am intrat si eu in Sephora si in Douglas, nu am vazut standul Essence si am ras putin de Douglas pt la capitolul demachiere inaintea realizarii machiajului profesional ei foloseau demachiant Nivea... :)) Pana la urma am avut sansa si am castigat un rimel Lancome dar nu l-am primit nici pana astazi, inca astept sa ma sune. Sper sa ne vedem totusi intr-o zi. PS. iti voi da add pe Fb.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit articolul tau si ma gandeam sa-ti spun ca fetele (si baiatul) care faceam demonstratii de machiaj, nu sunt de la Douglas, ci de la Artdeco (Cristina, pe care o vezi in poza), Lancome (doamna bruneta din interiorul magazinului) si L'Oreal (baiatul de la intrare). Cand ai zis de demachiant si dischete de la Kaufland, m-am gandit ca astea-s filialele din Romania ale firmelor mari: vor sa faca din rahat, bici! Angajatii (make-up artistii) n-au nici o vina, asa ca lucreaza cu ce li se pune la dispozitie. Standul Essence este pe latura dinspre interior a stalpului care-i in dreptul intrarii.
      P.S. vezi ca ti-am trimis nr.de telefon intr-un mesaj pe FB

      Ștergere
  2. Lasati-o pe Cristina in mall 3 zile si nici nu va sti cand a trecut timpul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am gandit sa cer azil politic cand is nefericita. Oare mi-l acorda? =))

      Ștergere
    2. Înainte să ceri azil politic verifică că au deschis şi un magazin de mobilă acolo! Ah, înainte caută filmul spaniol "Crimen Ferpecto", ca să te inspire.

      Ăia de la Artdeco nu au fond de ten mineral?

      Ștergere
    3. Magazin de mobila n-au, dar am sa caut niste canapele macar. Artdeco au cosmetice minerale, dar inca nu stiu preturile, asa ca nu stiu daca-mi permit sau nu. Zilele astea ma reintorc sa aprofundez :D
      P.S. Am pus sa se incarce Crimen ferpecto :D

      Ștergere