miercuri, 27 iunie 2012

Părerea mea despre Uriage SPF 50+ Bariesun creme teintee

Vă spuneam aici că o prietenă, dermatolog, mi-a oferit niște creme potrivite tipului meu de ten (uscat/deshidratat).
Astăzi am să vă spun ce cred despre crema colorată Uriage SPF 50+.
Ce spun producătorii despre ea:
Indicatii:

Crema ecran solar destinata ingrijirii normale si sensibile, intolerante la soare (tratamente fotosensibilizante, vitiligo, cicatrici, post-peeling).
  
Proprietati:
Ofera o actiune tripla: protectiei UVA-UVB, hidratare intensa si protectie anti-radicalara. Textura fluida, non grasa, usor de aplicat ce protejeaza, hidrateaza si confera tenului un aspect usor bronzat.

Compozitie:
Complex de filtre anti-UVA/UVB, Aquaspongine  - brevet Uriage (premiul Nobel 2003 Aquaporine pentru mecanism de hidratare) efect intens hidratant, vitaminele C si E (anti-radicali liberi), apa termala Uriage (calmanta, hidratanta, anti-radicalara).
  
Mod de utilizare:
Inainte de expunerea la soare se aplica o cantitate suficienta de produs pentru a acoperi bine suprafata de piele expusa. Se re-aplica la fiecare 2 ore si ori de cate ori este nevoie (dupa ce iesiti din apa, dupa exercitiile fizice de intretinere etc)

Mod de Prezentare: Tub 50 ml.

Am primit-o în nuanța fair (cea mai deschisă) și, acum , mi se potrivește perfect. Probabil mai spre mijlocul verii voi avea nevoie de doree, dar acum fair e cea mai potrivită. 
Am deja două săptămâni (cu intermitenţe) de când o folosesc și sunt foarte mulțumită.
În ciuda faptului că după aplicare tenul rămâne  un pic lipicios, efect pe care îl contracarez cu câteva puf-uri de pudră, crema hidratează foarte bine. Adăugând la lista de plusuri şi uşoara colorare a pielii care face să nu mai fie necesar fondul de ten, mă declar fan al acestei creme şi o consider o opţiune potrivită pentru vremea asta caniculară.
Poate fi achiziţionată din farmacii la preţuri variind de la 37 de lei (farmacii online) la aproape 60 de lei (Sensiblu).


swatch Uriage SPF 50+ Bariesun creme teintee nuanta Fair

4 comentarii :