duminică, 17 iunie 2012

"Răsplătește-ți curiozitatea"

Aseară am fost la un eveniment la care am fost invitată de Mihaela Anghel, bloggeriță din Iași, eveniment ce a avut loc în grădina complexului Palas și s-a desfășurat simultan în alte 3 locații din țară.
Inițial ni s-a arătat o cutie

 apoi au deschis-o,


și iat-o!

Un scurt moment artistic (un tango, după cum probabil v-ați dat seama)

samplingul.





And this is it! Bere Redd's cu aromă de merișoare. Recunosc că eu consider că toate aromele puse în bere nu fac decât să strice o bere, însă pe asta am băut-o pentru că mi-era tare sete. Și n-a fost chiar așa de rea (precum Ciuc Radler, de la care am vomat!).  Deși dezvăluirea trebuia să înceapă la 18:30, în final au început pe la 19 și 10, iar soarele care ne-a bătut în cap fără milă a contribuit la setea pe care o resimțeam.
Oricum, mie mi-a făcut mare plăcere să o cunosc pe Mihaela, pe mama, sora și nepoata ei, prezente și ele la eveniment și-i mulțumesc că m-a invitat și pe mine.

3 comentarii :

  1. Iti multumesc si eu ca ai venit! :) Am degustat si eu ieri berea, mie imi place mai mult berea cu aroma decat cea simpla. Pe cea simpla nu o pot bea deloc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum iti spuneam si ieri, eu prefer berea fara alcool, dar cu gust de bere clasica. Insa pot sa cred ca sunt persoane carora le place si cea cu arome diverse, pentru ca altfel nu s-ar fabrica, nu? :D

      Ștergere