duminică, 13 ianuarie 2013

Sales time!

Și, bineînțeles, nu m-am putut abține să nu cheltui ceva bănuți :D



Primele pulovere pe care vi le arăt sunt cel negru și cel cu dungi gri de la New Yorker (marca Fishbone), primul la 19,90 lei, iar cel de-al doilea la 12,90 lei. Cel violet e tot de la New Yorker (marca Amisu) și a costat 19,90 lei. V-am mai spus: pur și simplu iubesc magazinele New Yorker în perioada soldurilor!


Rochia-sarafan e de la Camaïeu și a costat 39,90 lei. E dintr-un tricot sintetic, destul de plăcut și, mai ales, grosuț, bun pentru vremea asta.
STATION TOTAL

WAVRIN 30 RUE DE LILLE 59136 WAVRIN STATION TOTAL

WAVRIN 30 RUE DE LILLE 59136 WAVRIN


tricoul e de la H&M și, după cum puteți observa, a costat 10 lei.


Mănușile sunt tot de la H&M, sunt din piele întoarsă și au costat 40 de lei. iar cerceii i-am cumpărat ieri de la New Look și am dat pe ei 9 lei.


Ultimele două pulovere sunt tot de la Camaïeu și au costat câte 34,90 lei fiecare.

Probabil ați observat deja că toate puloverele sunt cu acea croială în trend (încă!) în acest sezon, singura care mă mai avantajează în condițiile în care m-am "dolofănit": largi, mai scurte în față decât în spate și cu mâneci strâmte. Le port la pantaloni skinny sau la fuste creion.


STATION TOTAL

WAVRIN 30 RUE DE LILLE 59136 WAVRIN STATION TOTAL

WAVRIN 30 RUE DE LILLE 59136 WAVRIN
La final, nu pot să nu vă arăt și o pereche de bluejeans skinny de la H&M, pe care am dat 40 de lei și pe care îi ador. Sunt destul de greu de reprodus într-o fotografie, dat fiind faptul că-s cameleonici, însă sper că vă dați seama cam cum arată.
Mai sunt cca. 2 saptămâni din perioada de solduri, așa că, cel mai probabil voi reveni cu noutăți.

22 de comentarii :

  1. Sa le porti cu placere! Puloverele de la New Yorker sunt foarte dragute! Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi, Andreea! Da, sunt dragute si au ajuns la niste preturi derizorii.
      :-*

      Ștergere
  2. Sa le porti sanatoasa, apropo...cat timp tin reducerile ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi! Reducerile tin cam pana la sf. lunii ianuarie, mijlocul lunii februarie, insa la New Yorker mi-au zis ca pana se termina toata marfa din sezonul trecut.

      Ștergere
  3. Sa le porti sanatoasa! Asteptam noile achizitii :-). Mi.ai facut pofta de shopping!

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi plac manusile, cerceii, blugii cameleonici si rochia sarafan. Si toate au avut preturil bune, motiv pentru care te felicit pentru alegeri!
    Am planificat sa ma duc si eu prin Fashion House pana la sfarsitul lunii,dar sa vedem cum ma mobilizez :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fashion House e outletul de care vorbeau bloggeritele anul trecut?

      Ștergere
  5. cate lucruri frumoase...azi am dat iama in magazine din nou... :( of, portofelul meu :(((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ramy, bine ca mai gasim ceva in portofel, ca dac-ar fi gol, am sta frumusel acasa :D

      Ștergere
  6. Ce frumoase sunt! Rochia rosie imi place tare, tare mult. Si eu am dat buzna la reduceri, am cumparat cateva lucrusoare si de sezon dar si subtiri. Ador reducerile! :)
    Sa le porti cu placere pe toate!

    RăspundețiȘtergere
  7. Aș merge și eu la cumpărături, dar pur și simplu nu mai am unde le pune, așa că, până mă îndur să mai dau din ele, șăd cuminte și mă uit la ce v-ați mai luat voi. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai, tu crezi ca eu mai am unde? :D Care nu-mi mai plac sau nu-mi mai vin (cele mai multe!), le fac pachet si le donez. Asta daca am cui. Daca nu, le duc la maica-mea, iar ea le da mai departe la cunoscuti care le duc pe la tara.

      Ștergere
  8. Am fost azi in mall si am plecat dezamagita. Reducerile s-au cam terminat, mai sunt cateva pe ici pe colo, cel putin in H&M. Am vazut manusi ca ale tale pe mov deschis la 20 lei, ti-am gasit blugii camelionici tot acolo si am vazut o pereche foarte asemanatoare la Stradivarius la 79 lei, urat din partea lor, dublu decat la H&M. Am plecat cu mana goala si am realizat ca mai reduceri mai faine sunt in New Yorkerul de la mine dun oras.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarul e ca la H&M am vazut lucruri reduse la pret unic (eticheta rosie) inca dinainte de Craciun si de aceea s-or fi terminat deja, desi au tot adaugat lucruri noi. La Iasi n-am mai vazut blugii. Manuselele nu s-au prea vandut, se pare, de le-au mai redus o data :D
      Si da, ai dreptate, la NY sunt reduceri foarte misto (de altfel ti-am spus si asta-vara de ele, daca iti amintesti de tricourile la 5 lei), insa nu tot ce-mi placea era redus. Gentile nu, fularele/esarfele nu...

      Ștergere
    2. De la NY am cumparat acum 2 zile o pereche faina de botine cu 45 lei, mi-a dat teapa de 50 de bani. :P Alta data am gasit esarfa la doar 5 lei, o esarfa super, facuta din 3 bucati, daca stii cum sa le asezi poti avea 3 esarfe diferite, pret initial 60 lei, daca nu ma insel. Botinele erau si ele inainte 150lei. Maieu cu 5 lei, lungut si din bumbac, set de 5 sosete la 12 lei. Magazinul meu preferat este clar NY. :) Daca o sa ai vreodata treaba prin BT sa treci pe la NY, sunt mai multe reduceri ca in Iasi... Si apropo de H&M, am luat inainte de Craciun un tricou ft fain si o esarfa si le-am pierdut cu tot cu punga, sunt undeva dar nu stiu unde si gandul asta ma omoara. :|

      Ștergere
    3. Maya, fa articol sa vedem si noi achizitiile. Btw, sa le porti sanatoasa!
      Cum sa ratacesti bunatatile de la H&M? Mai cauta-le, nu te lasa.

      Ștergere
  9. Hello! si eu am fost azi prin mall dar nu prea am fost tentanta de ceea ce am vazut...dupa cum vezi ti am luat in serios sugetia cu blogul si hop-top am intrat si eu in lumea vrtuala! te am pupat
    http://dianaelenastoica.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu tocmai am revenit dintr-o alta incursiune la mol :D Maine postez ce-am cumparat
      Ma duc sa-ti citesc blogul :-*

      Ștergere
  10. Ce frumoase sunt manusile si cerceii, sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere